Senatorul Talpoş, despre plecarea de la PMP la PSD: Am luat în calcul trecutul, prezentul, dar şi viitorul meu

Senatorul Iustin Talpoş, care a trecut de la PMP la PSD, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă la Baia Mare, că a decis să se alăture formaţiunii social-democraţilor "luând în calcul trecutul, prezentul dar şi viitorul său".

"Trebuie să recunosc că atunci când am decis să fac această adeziune la PSD m-am consultat şi cu cei apropiaţi, pentru că o astfel de decizie nu se ia individual (...) Am luat în calcul trecutul meu, prezentul, dar am luat în calcul şi viitorul meu. În momentul în care doreşti şi ştii să faci parte dintr-o echipă, te gândeşti dacă în cadrul echipei aduci plus-valoare. Dacă eşti un motor în plus. Un partid politic nu este altceva decât o asociaţie a unor oameni care doresc să câştige, iar PSD-ul este unul dintre partidele care luptă ca să câştige alegerile locale şi naţionale", a declarat senatorul de Maramureş.

Acesta a menţionat că, în activitatea sa politică, se va axa pe domeniul educaţiei.

"Referitor la educaţie, consider că, în momentul de faţă, suntem într-un fel de tranziţie de la acea perioadă comunistă spre ceea ce dorim, un învăţământ european (...) Consider că, după 18 ani de activitate în învăţământ, pot să fiu de folos pe acest segment. (...)Vă asigur că sunt unul dintre cei care, aşa cum am fost şi-n opoziţie, voi critica atunci când este cazul de a critica, iar criticile (...) unele Guverne au căzut din interior, pentru că nu s-a respectat ceea ce s-a propus( ...) Aici (în PSD-n.r.) critica este văzută nu doar negativ, putem să construim", a spus Iustin Talpoş.

"Apreciez faptul că senatorul Iustin Talpoş s-a alăturat echipei PSD Maramureş(...)este un coleg pe care o să ne bazăm în perioada următoare. L-am apreciat dintotdeauna cât a muncit în administraţie ca şi consilier local, profesor, director de liceu, apoi cea de parlamentar, apoi, până la urmă, preocupările sale importante pentru PSD, pe educaţie, iar aici fiecare trebuie să venim cu măsuri bune pentru a îmbunătăţi un sistem deficitar în România(...) PSD apreciază oamenii valoroşi şi sunt bine primiţi în echipă", a spus, la rândul său, preşedintele PSD Maramureş, Gabriel Zetea.

Iustin Talpoş a mai făcut parte din Partidul Noua Republică, după care a trecut la PMP, candidând din partea acestui partid la funcţia de primar al municipiului Baia Mare la ultimele alegeri locale. AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 După ce citiți acest text să nu uitați că Institutul Cantacuzino a fost îngropat de Ponta

2 Ministrul Sănătăţii, mesaj dur: „Au venit de frică, dar bravează, au fugit de moarte, dar pot aduce moartea”. …

3 FOTO / VIDEO Priviți unde și-a izolat Pentagonul echipele de comandă pentru a monitoriza pandemia

4 Tablou cu viruși punând la cale un nou atac asupra României

5 VIDEO „Da, te poți infecta din aer, în anumite condiții. Masca: obligatorie. Trei scenarii pentru sfârșitul cr…

recomandări

Te ia DNA: Dan Iulian Idolu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

12 metode delicioase de a găti un ou