SENZAȚIONAL! Ziar prestigios din Germania: Atacul komisarului stalinist Toader n-a doborât-o pe curajoasa Kovesi!

SENZAȚIONAL! Ziar prestigios din Germania: Atacul komisarului stalinist Toader n-a doborât-o pe curajoasa Kovesi!

Senzațional! Ziar prestigios din Germania: Atacul komisarului stalinist Toader n-a doborât-o pe curajoasa Kovesi! Suddeutsche Zeitung din Germania, una dintre cele mai influente publicatii din aceasta tara, a publicat un amplu articol, pe o pagina intreaga, dedicat Laurei Codruta Kovesi. Jurnalistii germani relateaza ca este „cel mai dusmanit inamic al clasei politice”.

Articolul este publicat la rubrica „Profil”, in care apar de obicei portrete ale unor personalitati de prestigiu. Jurnalistii relateaza cum este perceputa sefa DNA de catre clasa poltica romaneasca.

„Kovesi a trimis multi oficiali la inchisoare, altii au fost condamnati cu suspendare. Sunt mai mult de 1.000 de demnitari din toata Romania care au primit condamnari in ultimii patru ani. Ea este cel mai dusmanit inamic al clasei politice, insa oamenii o iubesc pentru indrazneala ei, pentru felul deschis in care vorbeste. Ea le ofera romanilor speranta ca nu vor fi trasi inapoi din Europa”, scrie Suddeutsche Zeitung.

Publicatia vorbeste apoi si despre solicitarea lui Tudorel Toader ca sefa DNA sa fie revocata.

„Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a venit joi cu o lunga lista cu „acte si fapte de netolerat”  la adresa lui Kovesi. Acuzatiile au adus aminte de discursul unui comisar politic din epoca stalinista.

(…) Insa aceasta luptatoare nu a cedat”, adauga jurnalistii germani.




Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro