Senzuală pe coperta revistei "Marie Claire", Salma Hayek demonstrează că vârsta e doar un număr

Senzuală pe coperta revistei "Marie Claire", Salma Hayek demonstrează că vârsta e doar un număr

Actrița hollywoodiană, care apare pe ecrane în cel mai recent capitol al seriei "Magic Mike", vorbeşte deschis despre stripteuze, familie și politica sexualității feminine.

Salma Hayek Pinault, în vârstă de 56 de ani, este o femeie în floarea vârstei. Cu un număr impresionant de blockbustere la activ, o stea pe Hollywood Walk of Fame și încă solicitată pentru roluri principale, ea vorbește despre cum este să fii un sex simbol, despre cum acceptă schimbarea și despre secretele surprinzătoare din spatele succesului său profesional.

"Cred în schimbare - aceasta este singura formă de evoluție", spune ea într-un interviu acordat publicaţiei "Marie Claire", pentru care a realizat şi un pictorial.

Imaginea noului număr "Marie Claire"

Salma Hayek este imaginea celui mai recent număr al ediţiei britanice a revistei "Marie Claire", intitulat "The Real Salma". Ținuta ei pentru ședința foto a relevat stilistic toate aceste teme, exploatând totodată forţa de seducţie naturală a starului . Pentru fotografia de copertă, actriţa apare pe un fundal înnorat purtând o rochie din dantelă Saint Laurent, în stil halter, cu corset.

O altă imagine din pictorial o dezvăluie pe actriţa din "Frida" îmbrăcată într-un blazer Brioni maro ciocolatiu, purtat deasupra unui tricou alb simplu. Iar într-un videoclip postat pe contul său de Instagram, Salma Hayek apare într-o bluză neagră cu pantaloni de trening cu dungi albe și negre şi pantofi negri cu vârful ascuțit.

În ceea ce privește bijuteriile alese, vedeta cu origini mexicane şi-a accesorizat outfiturile cu inele şi coliere din aur din colecţia Qeelin.

Cariera Salmei Hayek, pe val şi la 56 de ani

Acest pictorial este publicat la scurt timp după o altă apariţie senzuală a sa, pe coperta revistei "GQ".

Aflată în turneu de promovare pentru ultima parte a seriei "Magic Mike", Salma Hayek a vorbit și despre personajul ei, Maxandra Mendoza, și despre motivul pentru care a ales să își asume acest rol. "Când am citit scenariul, aveam preconcepții, dar m-a surprins pentru că punctul de vedere al femeii este extrem de proeminent. Ceea ce m-a atras a fost conceptul unei femei care se simte subminată", a spus Hayek. "Ea se află într-un moment din viața ei [în care] se întreabă: "Cine sunt și care este contribuția mea?". Cred că multe femei, în special femeile din generația mea, simt că nu am avut suficiente oportunități și că oamenii nu ne-au luat în serios."

FOTO: Marie Claire

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...