Sepsi, atac virulent la conducerea Craiovei: „Angajăm profesoară de maghiară“

Sepsi, atac virulent la conducerea Craiovei: „Angajăm profesoară de maghiară“

Sepsi – Craiova a scos la iveală problema huliganilor care își fac de cap pe stadioanele din România de foarte mulți ani. Această anomalie a fost „tratată“ și, oarecum uitată, cât timp pandemia a închis arenele sportive. Apoi însă, odată cu ridicarea restricțiilor, și huliganii s-au întors la meciuri cu forțe proaspete.

Attila Hadnagy, director general al clubului Sepsi OSK

Acum, scandalul de la Sfântu Gheorghe , arată și o altă „boală românească“: aruncarea pisicii în curtea altuia. Pentru că exact asta încearcă să facă oficialii Craiovei, în tentativa de a scăpa de pierderea meciului la masa verde, scor 0-3. Văzând declarațiile lui Marcel Pușcaș , altfel un om echilibrat, Attila Hadnagy (director general Sepsi) a avut o reacție furibundă și ironică pentru gsp.ro .

Ce a spus Attila Hadnagy?

*Am ascultat și noi cu atenție tot ce au zis cei de la Craiova ieri. Domnilor, haideți să fim serioși! Cei de la Craiova spun că nu și-au asumat sosirea fanilor la Sfântu. Pai, nimeni nu-și asumă asta la meciurile cu noi.

*Dar vă mai zic ceva, Jandarmeria a fost anunțată că e nevoie de suport pentru că vine un autocar cu fani, plus alte câteva mașini. Nu știu cine i-a anunțat, dacă fanii sau cineva din club. Nouă asta ne-a transmis Jandarmeria. Încă ceva, domnul Pușcaș susține că știe maghiară și el a auzit nu știu ce aseară. Sincer vă zic, dacă asta a înțeles, atunci trebuie să-i angajăm profesoară de maghiară. Nu știe nimic.

*Fanii noștri au aplaudat când craiovenii strigau România. Deși în alte cazuri și ei reacționează cu «Ria Ria, Ungaria». Acum nici măcar atât. Nu ne rămâne decât să așteptăm, observatorul a notat tot. Asta a fost. Să încetăm cu toate astea, ne-am săturat mereu să fim tratați așa, iar noi mereu să întoarcem și celălalt obraz.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro