Sepsi-Farul: Egal smuls în ultimul minut

Sepsi-Farul: Egal smuls în ultimul minut

Constănțenii au condus și au avut și o bară, dar covăsnenii au egalat în minutul 90. Egalul lui Sepsi cu Farul este unul cu mult mai important decât pare la prima vedere, putând influența soarta primelor locuri din Superligă.

Foto: Sepsi vs Facebook

Farul a scăpat printre degete victoria în meciul cu Sepsi, din etapa a șasea a play-off-ului, echipa lui Hagi, conducând până în ultimul minut, când a fost egalată. Hagi a condus, dar covăsnenii au egalat în minutul 90, prin Ștefănescu.

După o primă repriză ternă, derulată cu câte o singură acțiune ofensivă notabilă în contul fiecărei echipe, repriza a doua s-a dovedit a fi mult mai spectaculoasă.

Ștefănescu a avut o oportunitate, iar constănțenii au replicat prin Mazilu care a reușit o fază superbă, când și-a umilit adversarii, dar în care a nimerit doar bara. Munteanu a mai avut apoi o oportunitate, iar în minutul 73 a venit și un gol meritat, reușit de Borza.

Sepsi a răspuns prin ocazia lui Tudorie, iar finalul a fost foarte animat. Munteanu a avut o acțiune superbă, dar portarul a respins incredibil.

Însă în ultimul minut, Sepsi a egalat și meciul s-a terminat 1-1.

Rezultatul încurcă mult situația din prima parte a clasamentului, urmăritorii liderului Farul, având acum posibilitatea să îi sufle puternic în ceafă sau chiar să îi ia locul. Înaintea acestui meci În acest moment, Farul avea 42 de puncte, CFR Cluj 38, FCSB 37, iar Universitatea Craiova 35.

Jocul Universitatea Craiova - FCSB este programat duminică, de la ora 21:00, iar echipa lui Becali trebuie să bată ca să rămână în cursa pentru titlu. Dar și oltenilor, cele trei puncte le pot fi vitale pentru clasarea pe podium.

Iar luni, de la ora 21:00, pe Giulești se va juca Rapid - CFR Cluj. Rapid nu mai poate spera la prea multe, dar orgoliul este mare, mai ales după ce echipa a învins pe FCSB, scor 1-0.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /