Sepsi OSK - CFR Cluj 2-2. Clujenii ratează șansa de a reveni pe primul loc în clasament. Covăsnenii află în ultima etapă dacă prind un loc în play-off

Sepsi OSK - CFR Cluj 2-2. Clujenii ratează șansa de a reveni pe primul loc în clasament. Covăsnenii află în ultima etapă dacă prind un loc în play-off

Sepsi și CFR Cluj s-au întâlnit într-una din cele mai importante confruntări directe dintre cele două echipe. Sepsi avea nevoie de toate cele 3 puncte pentru a se asigura de păstrarea ultimului loc care duce în play-off. De cealaltă parte, CFR Cluj putea să revină pe prima poziție, profitând de pasul greșit al constănțenilor de la Farul.

FOTO Digisport

CFR Cluj a avut două ocazii de a deschide scorul încă din primele minute de joc însă gazdele au fost cele care au reușit să modifice tabela în minutul 10, prin reușita lui Mak Tamas.

Avantajul gazdelor nu a durat foarte mult, campioana reușind să reintre în meci și chiar să preia conducerea în doar 4 minute. Deac a centrat din corner și Yuri a restabilit egalitatea cu o lovitură de cap, în minutul 32. În minutul 35 Janga a marcat din centrarea lui Petrila.

În repriza secundă Sepsi a fost mai periculoasă în atac. Nou intratul Safranko a preluat în careu mingea centrată de Ion Gheorghe și a restabilit egalitatea, cu doar 17 minute înainte de final. CFR Cluj putea să dea lovitura la ultima fază a mecului însă Cvek a șutat pe lângă poartă.

CFR Cluj obține un singur punct în cea de-a 16-a confruntare cu Sepsi și lupta pentru titlu devine din ce în ce mai încinsă, mai ales că aceasta a fost etapa în care primele 4 echipe din clasament s-au încurcat, 3 dintre ele pierzând partidele disputate în acest weekend.

Sepsi va avea o ultimă etapă foarte dificilă la București pe terenul celor de la FCSB. Covăsnenii sunt obligați să învingă pentru a fi siguri de un loc în play-off. În acest moment îi mai despart doar 2 puncte de ocupanta locului 7, U Craiova 1948.

Acest avantaj e dat și de victoria la masa verde obținută în meciul direct cu formația lui Adrian Mititelu. În prezent, cazul se judecă. După ce Comisia de Recurs a amânat la prima înfățișare, urmează o nouă ședință, marți, atunci când este așteptată decizia finală.

În ultima rundă înainte de înjumătățirea punctelor, U Craiova face deplasarea la Sibiu pentru partida cu Hermannstadt. În cazul în care decizia de la Comisie nu se va schimba, Sepsi va avea nevoie doar de un punct în meciul cu FCSB pentru a se califica mai departe în play-off.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 Lucruri pe care nimeni nu le spune la televizor și nu numai...