Şerban Huidu, DEZVĂLUIRI despre Antena 3: Ipocriţii negociau din octombrie să se mute în locul Primei

Şerban Huidu a scris, luni, pe blogul său, că reprezentanţii postului Antena 3, pe care i-a numit ”ipocriţi”, negociau din luna octombrie să se mute în locul postului Prima TV. 

”Am fost asaltaţi până peste cap de «lupta» anteniştilor pentru libertatea de exprimare şi libertatea presei! În timpul ăsta, ipocriţii negociau din octombrie să se mute în locul Primei. Din solidaritate evident! Aşadar, aşchia nu sare departe de trunchi: antenişti vor egalitate şi chiar urăsc pe lei, ei vor egalitate - dar nu pentru căţei”, a scris Şerban Huidu.

Huidu a mai spus că este curios câţi dintre ”colegii” care i-au susţinut în ”demersul de libertate” le vor ”bate obrazul” reprezentanţilor Antena 3 şi a declarat, convins, că ”niciunul”.

Şerban Huidu a mai menţionat că, dacă Antenele au nevoie de nouă luni pentru a se muta, ei reuşesc să se mute în doar două săptămâni.

”Rog lucrătorii pe parte economică să nu se bucure că, acum, când vor plăti chirie la preţul pieţei, Antenele s-ar putea să dea nişte lingăi afară ca să le ajungă banii! Să fie într-un ceas bun!”, a mai scris el.

Pe 15 februarie, posturile de televiziune din grupul Intact au primit de la ANAF o notificare de evacuare a sediilor în termen de cinci zile lucrătoare, punându-se în executare sentinţa definitivă din anul 2013, în urma căreia imobilele au intrat în posesia statului.

Postarea INTEGRALĂ de pe serbanhuidu.ro

antena 3 va fi aici! mic tratat despre marea ipocrizie!
Am fost asaltati pana peste cap de “lupta” antenistilor pentru libertatea de exprimare si libertatea presei! In timpul asta, ipocritii negociau din octombrie sa se mute in locul Primei. Din solidaritate evident! 

Asadar aschia nu sare departe de trunchi: antenisti vor egalitate si chiar urasc pe lei, ei vor egalitate-dar nu pentru catei!

 Sunt curios cati dintre “colegii” care i-au sustinut in “demersul de libertate” le vor bate obrazul acum! Va spun eu: niciunl -ca antenele reprezinta asa un fel de El Dorado pentru pupincuristii de pretutindeni!

Daca antenele au nevoie de 9 luni pentru a se muta, noi facem asta in doua saptamani! Rog lucratorii pe parte economica sa nu se bucure ca cica acum, cand vor plati chirie la pretul pietei, antenele s-ar putea sa dea niste lingai afara ca sa le ajunga banii! Sa fie intr-un ceas bun!

Galerie foto și documente

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Dumitru Buzatu, în CEX-ul PSD: „Coronavirusul nu există” / Către liderii social-democrați: „Oricum, sunteți toți…

2 VIDEO Această formă de viață se numește Codruța Cerva, vedetă la Cocina TV și lider al trepanaților din Piață

3 Senatorul PSD Robert Cazanciuc: Primul furt nu se pune. Hoțul care aduce banii înapoi sa fie iertat

4 Medic chirurg din Cluj, director de spital: Deschideți toate serviciile medicale și testați toți pacienții, e …

5 Olguța Vasilescu, delir dement: „Covidul nu există. Este o manevră a lui Iohannis pentru a nu mai ține alegeri…