Serbare de milionar: Ibrahimovici și-a făcut un cadou extravagant de ziua sa

Serbare de milionar: Ibrahimovici și-a făcut un cadou extravagant de ziua sa

Suedezul Zlatan Ibrahimovici, fostul atacant al echipei AC Milan, şi-a făcut cadou un bolid Ferrari Purosangue, cu ocazia împlinirii vârstei de 42 de ani.

Zlatan Ibrahimovici

"La mulţi ani lui Zlatan", a scris fostul fotbalist într-o postare pe contul său de Instagram, sub fotografie cu interiorul noii sale maşini, primul SUV/crossover din istoria mărcii italiene, al cărui preţ porneşte de la 390.000 de euro.

Acesta este ultimul model al constructorului auto de la Maranello care intră în colecţia lui Ibrahimovic. În urmă cu un an, tot de ziua sa, suedezul a anunţat achiziţionarea unui model Daytona SP3, după ce avea deja în colecţie un bolid Ferrari Monza SP2.

Anterior, cu ocazia împlinirii vârstei de 40 de ani, acelaşi "Ibra" şi-a făcut cadou un Ferrari SF 90 Stradale, primul model hibrid produs de "căluţul cabrat". În garajul fotbalistului scandinav se află însă şi alţi bolizi produşi de Ferrari, precum şi unele modele Porsche.

Născut pe 3 octombrie 1981 la Malmo (Suedia), Zlatan Ibrahimovici a evoluat în cursul carierei sale la echipele Juventus Torino, Paris Saint-Germain, Inter Milano, FC Barcelona, Manchester United şi a marcat în total 511 goluri în 866 de meciuri disputate la nivel de club. El a îmbrăcat de 122 de ori tricoul selecţionatei Suediei, pentru care a înscris 62 de goluri.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?