Serena Williams a provocat un scandal de proporţii, la Cincinnati: Americanii au aflat ce s-a întâmplat

Serena Williams a provocat un scandal de proporţii, la Cincinnati: Americanii au aflat ce s-a întâmplat

Publicaţia „The New York Times“ a explicat că organizatorii turneului de la Cincinnati au fost făcuţi praf de plătitorii de bilete din cauza Serenei Williams.

Concret, meciul ei cu Emma Răducanu ar fi trebuit să aibă loc, luni, potrivit programului anunţat iniţial. Apoi însă, la cererea Serenei, dornică să aibă mai mult timp de pregătire, partida a fost mutată pentru marţi.

Această decizie i-a înfuriat pe cei care cumpăraseră bilete pentru ziua de luni, din dorinţa de a vedea meciul Serenei. De aici, au venit şi reacţiile dure de pe reţelele de socializare. Organizatorii turneului de la Cincinnati au fost acuzaţi că au încercat să se folosească de numele Serenei Williams pentru a vinde cât mai multe bilete pentru două zile, în loc de una.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Mare lovitură pentru Kremlin. Kârgâzstan și Kazahstan adoptă alfabetul latin, renunță la cel chirilic: „Russkiy Mir se destramă”

2 SUA răspund Rusiei cu USS Gerald R. Ford - cel mai modern și scump portavion construit vreodată. Nava, pregătită de prima misiune

3 Moarte stupidă pentru un fotomodel, în camera de hotel. Tânăra a confundat ușa de la toaletă

4 „Regrupare tactică” la Lîman. Forțele de ocupație fug mâncând pământul. Kievul spune că toate căile de acces sunt ”sub controlul focului” ucrainean

5 Imagini din satelit cu bombardiere capabile să transporte arme nucleare, mutate de Rusia la granița cu Finlanda