Serena Williams a provocat un scandal de proporţii, la Cincinnati: Americanii au aflat ce s-a întâmplat

Serena Williams a provocat un scandal de proporţii, la Cincinnati: Americanii au aflat ce s-a întâmplat

Publicaţia „The New York Times“ a explicat că organizatorii turneului de la Cincinnati au fost făcuţi praf de plătitorii de bilete din cauza Serenei Williams.

Concret, meciul ei cu Emma Răducanu ar fi trebuit să aibă loc, luni, potrivit programului anunţat iniţial. Apoi însă, la cererea Serenei, dornică să aibă mai mult timp de pregătire, partida a fost mutată pentru marţi.

Această decizie i-a înfuriat pe cei care cumpăraseră bilete pentru ziua de luni, din dorinţa de a vedea meciul Serenei. De aici, au venit şi reacţiile dure de pe reţelele de socializare. Organizatorii turneului de la Cincinnati au fost acuzaţi că au încercat să se folosească de numele Serenei Williams pentru a vinde cât mai multe bilete pentru două zile, în loc de una.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

2 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

3 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

4 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

5 Foarte interesante amănunte...