Serena Williams a renunţat la turneul de la Montreal

Serena Williams a renunţat la turneul de la Montreal

Americanca Serena Williams, fostul lider mondial al tenisului feminin, a renunţat să concureze în turneul de la Montreal de săptămâna viitoare, evocând "motive personale", au declarat sâmbătă organizatorii, citaţi de AFP.

"Sigur că suntem dezamăgiţi că Serena nu este cu noi", a afirmat directorul turneului, Eugene Lapierre. El a precizat că în ciuda acestei absenţe, cele mai bune zece jucătoare mondiale (inclusiv românca Simona Halep, actualul lider WTA), vor participa la acest turneu, cu câteva săptămâni înainte de US Open, care începe pe 27 august.

Germanca Tatjana Maria profită de retragerea Serenei Williams şi o va întâlni în primul tur pe franţuzoaica Alize Cornet.

Americanca de 36 de ani încearcă de câteva luni să revină la cel mai bun nivel al său. Ea a lipsit cea mai mare parte din 2017 pentru naşterea primului său copil şi a fost nevoită să treacă peste complicaţii şi o operaţie riscantă.

Williams a pierdut în iulie finala de la Wimbledon, în faţa germancei Angelique Kerber. Marţi, la San Jose, ea a suferit cea mai aspră înfrângere din cariera sa, în faţa britanicei Johanna Konta (6-1, 6-0).


AGERPRES (editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…