Sergio Rico, portarul lui PSG, în stare gravă la spital după ce a căzut de pe un cal

Sergio Rico, portarul lui PSG, în stare gravă la spital după ce a căzut de pe un cal

Sergio Rico (29 de ani), fotbalistul echipei PSG, noua campioană a Franței, se află în stare gravă la spital, după ce a suferit un accident. Potrivit presei din Spania, goalkeeper-ul parizienilor a căzut de pe un cal și s-a lovit la cap, în cursul zilei de sâmbătă.

Sergio Rico este internat în spital, cu traumatisme craniene FOTO Profimedia

La scurt timp după accident, Sergio Rico a fost transportat cu avionul la Spitalul Virgen del Rocio. Portarul a suferit un traumatism craniocerebral. Conform celor de la El Mira, citați de Mundo Deportivo, portarul spaniol se află în stare gravă și a trebuit să fie intubat.

Sergio Rico a ajuns PSG în 2019, însă a fost mai mereu rezervă. El a fost împrumutat la Sevilla și Mallorca, iar în acest sezon nu a bifat niciun meci oficial pentru PSG.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...