Seri de operă online, de luni, la Opera Naţională Bucureşti

Seri de operă online, de luni, la Opera Naţională Bucureşti

Prima scenă lirică a ţării vine în întâmpinarea iubitorilor genului cu spectacole difuzate online în fiecare zi de luni şi joi.

"Ne dorim pe această cale ca, în această perioadă de grea încercare pentru toată lumea, să fim mai aproape unii de ceilalţi prin muzică şi cultură, pe care le susţinem necondiţionat", precizează conducerea Operei într-un comunicat transmis, luni, AGERPRES.

Înregistrările vor fi disponibile pe pagina oficială de Facebook a instituţiei, cât şi în link-ul www.operanb.ro/operaonline , fiind accesibile publicului pe durata difuzării spectacolului.

Prima difuzare va avea loc luni, de la ora 18,30, când iubitorii muzicii de operă vor putea urmări înregistrarea spectacolului în regim de premieră "Don Carlo" de Giuseppe Verdi, eveniment din 18 februarie 2018.

"Joi, 26 martie, de la ora 18,30, vom difuza premiera spectacolului de balet 'Frumoasa din Pădurea Adormită' de Piotr Ilici Ceaikovski, eveniment din 12 mai 2018, urmând ca în fiecare săptămână să aducem în casele publicului iubitor al artei lirice spectacole din repertoriul Operei Naţionale Bucureşti", mai informează sursa citată. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu