Serialul cu Samantha din „Totul despre sex“ și persoana non-binară Miss Benny, în top 10 Netflix România VIDEO FOTO

Serialul cu Samantha din „Totul despre sex“ și persoana non-binară Miss Benny, în top 10 Netflix România VIDEO FOTO

La doar trei zile de la lansare, serialul „Glamorous“, cu actrița Kim Cattrall și Miss Benny, este pe locul 6 la seriale în preferințele publicului din România.

În iunie, Pride Month, luna când comunitatea LGBTQIA+ sărbătorește diversitatea, Netflix a lansat „Glamorous“, un serial în care rolul principal este deținut de o persoană non-binară. Miss Benny interpretează personajul Marco, un tânăr obsedat de machiaj și imagine, care se visează influencer și care ajunge să lucreze ca asistent al unui fost topmodel, actualmente deținătoare a unei companii de cosmetice (Kim Cattrall). Actrița americană a ales acest proiect în locul serialului „And Just Like That“, de la HBO Max, o continuare a seriei „Totul despre sex“, care i-a adus celebritatea (ea apare doar într-o scenă din sezonul al doilea , poate și din cauza conflictului cu Sarah Jessica Parker ).

Miss Benny și Kim Cattrall, în serialul „Glamorous“ FOTO Netflix

„«Glamorous» este puțin din toate: «Glee», «Gossip Girl», «The Devil Wears Prada», «A Star Is Born»“, notează The Guardian. „Ceea ce n-ar fi o problemă, dacă noul serial ar aduce ceva din distracția producțiilor meționate mai sus. Primul pas ar fi fost să taie câte 10 minute din fiecare episod“, mai notează publicația.

The Hollywood Reporter are, de asemenea, o recenzie negativă pentru noua producție Netflix. „Pentru un show al cărui scop este să arate ce important e să fii tu însuți, ironia frustrantă este că acest serial nu pare să aibă idee ce vrea să fie, de fapt. Este o comedie care se desfășoară la locul de muncă – dar care nu înțelege cum funcționează munca -, e o comedie romantică ce nu reușește să convingă că e o singură «scânteie» pe-acolo, e o saga a generației Z cu referințe culturale ale unui Millennial geriatric“, scrie publicația.

Deși în serial este prezentat drept gay, în viața reală Miss Benny se identifică drept o persoană queer și non-binară (acele persoane care se identifică cu două sau mai multe genuri, niciun gen, o identitate de gen fluctuantă).

Miss Benny a declarat pentru platforma Tudum că audiția pentru acest rol a fost diferită de tot ce făcuse până atunci. „Dacă aș fi primit un dolar pentru fiecare castimg la care mi s-a spus să-mi mai temperez ciudățenia… Și așa am venit la audiția «Glamorous», cu teamă. Dar feedback-ul pe care l-am primit a fost să fiu eu însumi“, a spus Miss Benny.

Pe numele său real Ben J. Pierce, actorul și cântărețul are 25 de ani și s-a născut în Dallas, Texas, pe 19 februarie 1999. A devenit cunoscut datorită canalului său de YouTube, unde a postat conținut despre probleme și dilemele persoanelor din comunitatea LGBTQIA+, dar și tutoriale de machiaj.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?