Sesiunea specială a Evaluării Naționale - între 12 și 16 iunie, în București

Sesiunea specială a Evaluării Naționale - între 12 și 16 iunie, în București

Sesiunea specială a Evaluării Naționale pentru elevii claselor a VIII-a participanți la loturile naționale de pregătire pentru olimpiade și concursurile internaționale va avea loc în perioada 12 - 16 iunie, în municipiul București.

Potrivit site-ului Inspectoratului Școlar al Municipiului București, înscrierea candidaților la sesiunea specială care va avea loc în București, la Centrul de examen organizat la Școala Gimnazială "Tudor Arghezi", se va face pe 12 iunie în baza următoarelor documente: copie carte de identitate, copie conform cu originalul după certificatul de naștere, copie conform cu originalul după foaia matricolă a candidatului, cerere de înscriere.

Elevii din clasa a VIII-a participanți la loturile naționale lărgite, care se pregătesc pentru olimpiadele și concursurile internaționale, vor susține proba scrisă la Limba și literatura română pe 13 iunie.

Pe 14 iunie va avea loc proba scrisă la Matematică, iar pe 15 iunie — proba la Limba și literatura maternă.

Afișarea rezultatelor se va face pe 15 iunie până la ora 18,00 și tot în aceeași zi se vor depune contestațiile până la ora 20,00.

Rezultatele finale, după contestații, vor fi făcute publice pe 16 iunie.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski