Sex cu năbădăi în Oltenia!/Patron amenințat cu pistolul de amantul nevestei!

Sex cu năbădăi în Oltenia!/Patron amenințat cu pistolul de amantul nevestei!

Incidentul a avut loc în Filiaşi, judeţul Dolj. Bărbatul ameninţat cu pistolul are o firmă de transport persoane, iar cel cu care a intrat în conflict este un fost angajat, cu care soţia patronului ar avea o relaţie, relatează Adevărul .

Un fost angajat care se pare că ar fi avut o relaţie amoroasă chiar cu soţia patronului.

„Trăia cu nevastă-sa, toată lumea a auzit. Băiatul ăsta e mai tânăr şi nevasta patronului a plecat după el prin Italia. Acolo se aude că au avut o relaţie împreună. Din câte am înţeles, fostul angajat s-a întors acasă şi a mers acasă la patron să o caute pe iubită, dar a dat nas în nas cu soţul", povestesc apropiaţii.

Cei doi au început să se certe şi să-şi arunce vorbe grele unul altuia. La un moment dat, fostul angajat a scos un pistol şi a tras un foc în plan vertical. Patronul a sunat imediat la 112.

"Poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Filiaşi au fost sesizaţi prin apel 112 de un bărbat de 52 de ani, din Filiaşi, cu privire la faptul că a fost ameninţat cu un pistol. La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii, care au stabilit faptul că, pe o stradă din Filiaşi, în faţa locuinţei apelantului, între acesta şi un bărbat de 38 de ani, din comuna Brădeşti, a izbucnit un conflict verbal, în urma căruia, cel din urmă ar fi executat cu o armă un foc în plan vertical, după care ar părăsit locul faptei. Nu au fost înregistrate victime“, a precizat Mihaela Sadoveanu, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

În urma verificărilor efectuate, bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost găsit de poliţişti la scurt timp, la locuinţa sa. A fost găsită şi arma folosită, precum şi 6 cartuşe, care au fost ridicate de poliţişti în vederea continuării cercetărilor.

„Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că arma face parte din categoria armelor neletale, supuse autorizării. Bărbatul a declarat că ar fi achiziţionat-o din Italia. Acesta a intrat cu ea în ţară la începutul lunii septembrie a acestui an. Însă nu ar fi declarat-o organelor vamale“, a mai precizat reprezentantul IPJ Dolj.

Bărbatul de 38 de ani este acum cercetat pentru ameninţare, nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor, uz de armă fără drept şi contrabandă. Cercetările continuă sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Filiaşi.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...