Sex cu proști în Moldova! El, găsit de Poliţie pitit în tufiş, ea, într-un canal!

În jur de 50 de poliţişti, jandarmi şi poliţişti de frontieră au căutat în noaptea de duminică spre luni o femeie de 38 de ani care a sunat la 112 şi a reclamat că a fost violată. Femeia a fost găsită abia luni dimineaţă, 29 iunie, ascunsă într-un canal şi cu bateria telefonului descărcată. În drum spre IML şi-a retras plângerea.

Femeia de 38 de ani s-a cunoscut, acum câteva săptămâni, prin intermediul Facebook, cu un bărbat de 45 de ani din satul Cozia, comuna Răducăneni. Cei doi au discutat de mai multe ori, perioadă în care ieşeanul se afla în Austria.

La finele săptămânii trecute au stabilit să se vadă, întâlnirea având loc în municipiul Iaşi duminică, 28 iunie. Spre seară, cei doi au stabilit să meargă împreună în satul Cozia, acolo unde bărbatul deţine o stână.

În jurul orei 22.00, au întreţinut raporturi sexuale, nefiind clar la acest moment al anchetei dacă femeia a fost sau nu violată, deoarece aceasta şi-a schimbat declaraţiile. O oră mai târziu, în jurul orei 23.00, femeia a sunat la 112 şi a reclamat că a fost agresată sexual şi că a fugit de la stâna bărbatului de 45 de ani.

Potrivit unor surse din Poliţie, femeia a fugit pe un câmp şi s-a ascuns într-un canal, acolo unde a rămas fără baterie la telefonul mobil. În căutarea ei s-au mobilizat forţe de ordine impresionante. În jur de 50 de poliţişti, jandarmi şi poliţişti de frontieră au căutat-o în zona stânei, însă nu au reuşit să o detecteze.

Poliţiştii de frontieră au folosit inclusv camere de termoviziune, însă, fiind ascunsă în canal, victima nu a putut fi găsită.

A fost găsit însă, ascuns într-un tufiş, îmbrăcat doar în chiloţi şi cu papuci de damă, bărbatul de 45 de ani. Acesta a fost dus la audieri unde nu a recunoscut violul.

Luni dimineaţă, în jurul orei 5.00, femeia a fost găsită şi ea în canalul în care se ascundea. La faţa locului a ajuns un echipaj medical, însă femeia a refuzat să primească îngrijiri. În primă fază, femeia a depus plângere împotriva bărbatului de 45 de ani, însă în drum spre Institutul de

Medicină Legală, unde ar fi trebuit să fie supusă unei examinări de specialitate, s-a răzgândit şi a spus că nu-l mai reclamă pe bărbat, relatează Adevărul.

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Surse / Firea a încercat un scenariu lacrimogen cu ambulanța pe motiv de dosar la DNA privind spitalul Gomoiu

2 Birchall / Daţi share, să se ştie cine apără Secţia Specială moşită de Iordache, Toader și Savonea

3 În ce țară trăim? Priviți, acestea sunt imagini din „Carrefour”, la Târgu-Mureș! / Produsele românești parcă ni…

4 „Cadou” de la PSD / Românii care s-au împrumutat în lei după ce politicienii au înlocuit ROBOR din calculul dobâ…

5 Mafia PSD / România a pierdut miliarde din cauza Agenției conduse de interpusul baronului PSD Arsene. Guvernul a…