Sex în trei rusesc cu consecințe fatale?

Sex în trei rusesc cu consecințe fatale?

Un om de afaceri din Rusia s-a cazat la un hotel din Moscova, alături de soția sa. Dimineața, când s-a trezit, a constatat că femeia era moartă. În plus, a găsit un bilet suspect, lăsat de o persoană necunoscută.

Andrei Seriukov a găsit pe pat un bilet pe care scria ”Nu am putut să te trezesc. Mulțumesc pentru seară”, potrivit canalului de Telegram Mash, preluat de cotidianul Gazeta .

Cei doi soți s-au cazat la hotelul DoubleTree by Hilton, situat pe autostrada Leningrad din Moscova. Bărbatul a susținut în fața polițiștilor că nu își amintește aproape nimic din ce s-a întâmplat în următoarele 5 zile după ce a ajuns în Moscova.

Anchetatorii nu au găsit urme suspecte pe corpul femeii decedate, iar soțul ei a declarat că aceasta nu suferea de probleme de sănătate. Cei doi aveau împreună doi copii.

După ce au examinat camerele de supraveghere ale hotelului, polițiștii au descoperit că un bărbat necunoscut, împreună cu cei doi soți, intră în camera lor și pleacă singur cinci ore mai târziu.

De asemenea, omul de afaceri a fost internat din cauza simptomelor de otrăvire cu opiu.

Andrei Seriukov deține un restaurant în Sevastopol, dar și acțiuni la diverse companii de inginerie și proiectare tehnică, una dintre ele având contracte cu administrația locală.


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

2 Ucraina contraatacă și face ravagii pe tronsonul de cale ferată Moscova–Kursk

3 Asta e Rusia, oameni buni!

4 Umilință fără precedent pentru Armata SUA! / Trupe rusești au intrat într-o bază care găzduiește militari americani în Niger

5 Așa o fi?