SEXGATE la vârful BOR! Film de 22 de minute în care Episcopul Huşilor i-o ia în gură altuia

SEXGATE la vârful BOR! Film de 22 de minute în care Episcopul Huşilor i-o ia în gură altuia

 Film de 22 de minute în care Episcopul Huşilor i-o ia în gură altuia! Procurorii DNA, Serviciul Teritorial Iaşi, au finalizat în timp record ancheta în dosarul supranumit ”Sexgate în sutană”, în care un înalt prelat al Bisericii Ortodoxe Române, Preasfinţitul Corneliu, Episcopul Huşilor, a reclamat faptul că este şantajat de trei preoţi.

Trei preoţi din judeţul Vaslui au fost trimişi în judecată de procurorii DNA, fiind acuzaţi că l-au şantajat pe episcopul Huşilor cu un film în care acesta apare în ipostaze compromiţătoare alături de un bărbat. Cei trei clerici l-ar fi ameninţat pe Episcopul Corneliu că vor divulga în mass-media un filmuleţ în care acesta apare întreţinând relaţii sexuale orale un un alt bărbat, dacă nu vor primi funcţii sau bani.

22 de minute de relaţii intime cu un alt bărbat în sutană

Filmuleţul controversat cu care a fost şantajat episcopul Huşilor, a circulat printre preoţii din Vaslui de mai mulţi ani şi nu ar fi fost pentru prima dată când ar fi fost folosit în scop de şantaj. Imaginile video au fost realizate chiar de bărbatul care apare în înregistrarea video, alături de Episcopul Huşilor.

De altfel, la începutul înregistrării acesta apare în imagine pentru pentru câteva secunde, în timp ce, cel mai probabil, aşează camera pe o poliţă. Imaginile sunt realizate color, cu o claritate aproape perfectă şi sunet. Timp de 22 de minute, cei doi bărbaţi, îmbrăcaţi în sutană, apar în ipostaze extrem de intime: se sărută languros, se îmbrăţişează, se întind pe pat şi îşi fac unul altuia sex oral, dezvăluie  Adevărul.

Patriarhia aşteptă derularea procesului de aflare a adevarului...

Reprezentanţii Patriarhiei Române au precizat într-un răspuns comunicat ziarului Adevărul că acest caz este urmărit ”cu maximă atenţie”. ”Până în acest moment, întrucât cercetarea celor trei persoane reclamate este în curs şi nu există înca o concluzie oferită de autorităţile care instrumentează cazul, dar şi pentru că natura acestuia nu este una strict bisericească, ci juridico-penală, iar mitropolia Moldovei nu a primit nicio sesizare împotriva episcopului Husilor, care este persoana reclamantă, autorităţile bisericeşti nu pot decât aştepta derularea procesului de aflare a adevarului în cazul mentionat.

Conform legiuitorului, până la finalizarea anchetei şi pronuntarea unei sentinţe, prezumţia de nevinovăţie este inviolabilă”, a precizat, pentru ”Adevărul”, Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...