Sexgate: Spice Girls - Robbie Williams - VIDEO

Sexgate: Spice Girls - Robbie Williams - VIDEO

Mel B destăinuie că nu a întreţinut relaţii sexuale cu Robbie Williams, după ce cântăreţul a declarat că s-ar fi culcat cu patru dintre cele cinci membre ale formaţiei "Spice Girls", artistul retractându-şi la scurtă vreme declaraţiile provocatoare, informează revista New Musical Express.

Sexgate: Spice Girls - Robbie Williams (Imagine: Octav Ganea/ Arhiva Mediafax Foto)

După ce a declarat că a întreţinut relaţii sexuale cu patru dintre cele cinci membre ale trupei Spice Girls, Robbie Williams şi-a retractat afirmaţiile, cerându-şi scuze.

Mel B a vorbit la Kyle and Jackie O Show, pe postul de radio australian KIIS FM despre incident, precizând că Williams "a avut relaţii cu prietenele mele", dar că ea "nu a întreţinut niciodată relaţii sexuale" cu Robbie.

"Mi-a cerut public scuze pentru afirmaţii.", adaugă Mel B.

Mai multe detalii legate de incident, aici .

Recent, Robbie Williams, care şi-a lansat noul album "The Heavy Entertainment Show" pe 4 noiembrie, a fost intervievat de John Grant pentru revista gay "Attitude". În timpul interviului, Williams a împărtăşit gândurile sale despre cum s-a recuperat după o perioadă în care a fost dependent de sex. Robbie a declarat pentru "Attitude": "Dependenţa sexuală există. Chiar există. Depresia a fost un subiect tabu, dar nu este înjositoare", a adăugat starul. "Încet se schimbă atitudinile. Oamenii vorbesc despre dependenţa de sex şi va deveni un lucru obişnuit şi normal, deoarece aşa ar trebui să se vorbească."

Robbie Williams, în vârstă de 42 de ani, s-a bucurat de un succes uriaş după ce a părăsit grupul Take That, lansând o serie de albume şi de single-uri precum "Angels" şi "Millennium" şi semnând un contract cu casa EMI în 2002, în valoare de mai multe zeci de milioane de dolari. Însă, în momentul în care albumul său "Rudebox" a fost lansat în 2006 - urmat de "Reality Killed the Video Star" în 2009 -, Robbie Williams era considerat o prezenţă tot mai ştearsă în peisajul muzicii pop britanice şi eşuase în încercarea sa de a se impune pe piaţa muzicală americană.

În 2010, Robbie Williams s-a reunit cu foştii lui colegi din grupul Take That, alături de care a înregistrat albumul de mare succes "Progress", promovat printr-un turneu extrem de profitabil în 2011. Cântăreţul spune că această experienţă l-a ajutat să îşi recapete încrederea în propriile forţe, convingându-l de faptul că încă mai poate să aibă succes susţinând concerte pe stadioane mari, în calitate de artist solo.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina