Sexy Memeluşa, fiica lui M.M Stoica, s-a maturizat și i se spune acum „Mameluşa”!

Sexy Memeluşa, fiica lui M.M Stoica, s-a maturizat și i se spune acum „Mameluşa”!

Barikada.ro : La cei 24 de ani ai sai, fiica managerului FCSB arata de locul I al clasamentului  si tine constant legatura cu prietenii sai virtuali, care ii urmaresc fiecare miscare. Desi a aparut in tabloidele romanesti de mai multe ori, insotita sau nu de tatal sau, Teodora duce acum o viata linistita, departe de meleagurile natale.

Si, cum în ultimii ani s-a schimbat foarte mult, Teodora Stoica face senzatie pe Instagram cu noua sa constitutie fizica, imaginile pe care le posteaza adunand in timp rapid sute de aprecieri fiecare si aducându-i fiicei managerului fecesebist o nouă poreclă, ”Mameluşa”, faţă de mai vechiul şi nevinovatul nick ”Memeluşa”.

Motivele sunt de-a dreptul ostentative, imaginile cele mai apreciate fiind cele in care fiica lui Mihai arata ca este pasionata de sport si miscare, lucru evident pentru oriciner: are un corp foarte bine sculptat, în special în zona pieptului, si un abdomen care pare mai degraba desenat.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”