Sfaturi practice pentru alegerea ceasului de damă potrivit

Sfaturi practice pentru alegerea ceasului de damă potrivit

Ceasul este unul dintre accesoriile la modă care pot fi alese în funcție de caracteristicile diverse pe care le au. Modul în care un ceas modern poate completa o ținută nu este întâmplător, iar alegerea unui ceas potrivit pentru o femeie care dorește să aibă un accesoriu util, dar în același timp la modă poate fi uneori dificilă. Iată de ce trebuie să ții cont atunci când faci o astfel de alegere.

Ține cont de preferințele și stilul personal pentru a alege ceasul perfect

Pentru că există atât de multe modele de ceasuri dama variate din care poți alege, poate fi destul de dificil să faci alegerea potrivită. Atunci când pornești în căutarea ceasului potrivit, ține seama înainte de toate de preferințele personale pe care le ai, respectiv de stilul care te caracterizează, deoarece acesta poate fi un punct de plecare în drumul pe care îl ai de urmat pentru o alegere perfectă.

Sursa de imagine: Connor Evans / Shutterstock.com

Dacă ești o persoană sportivă, alege un ceas potrivit în acest sens, orientându-te spre un ceas cu cureaua din plastic sau silicon și cu un design minimalist, iar dacă ești o persoană chic, atentă întotdeauna la ultimele tendințe în modă, alege un ceas elegant, cu un aspect rafinat și cu detalii moderne care îl fac să fie un model deosebit. Un ceas Guess dama elegant poate fi alegerea potrivită în acest sens, mai ales dacă îl asortezi la ținute chic deosebite.

Alege ceasul în funcție de încheietura mâinii 

Chiar dacă nu există criterii esențiale de alegere a ceasurilor care să se refere la morfologia purtătorului, încheietura mâinii îți poate dicta în ce mod trebuie să arate ceasul pe care alegi să îl porți. Dacă încheietura mâinii este mică, atunci alege un ceas cu cadranul mic și cu o curea nu atât de proeminentă, iar dacă încheietura mâinii este una lată, atunci este ideal să alegi un ceas cu cadranul mare.

Sursa de imagine: Viacheslav Boiko / Shutterstock.com

Și nu uita că și ceasul este un accesoriu pe care trebuie să îl potrivești la ținutele pe care le ai. Alege modelul de ceas potrivit în funcție de articolele de vestimentație pe care le ai în dulapuri de haine și dressinguri, altfel riști ca acest accesoriu atât de util, care îți poate completa în mod impecabil ținutele, să fie unul nepotrivit, iar aspectul general să îți fie afectat în mod neplăcut. Un ceas potrivit ținutei pe care o ai poate fi accesoriul de care ai nevoie pentru o notă personală deosebită.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa arată decăderea unei dive...

2 Scandalul falsului sex oral / „Nu este o gogoriță de cancan, este real și s-ar putea să se transforme într-o che…

3 Regele proștilor și-a băgat partidul în faliment! / Ponta pierde și salariul și Tesla X de 130.000 de euro de l…

4 AUDIO „Vin și te iau din pat și acolo la tine, de față cu mumă-ta și cu tac-tu, îți tai capu’!”

5 Nicio surpriză! Mihaela Rădulescu „rupea paturile” încă de tinerică!