Shakira, curtată de doi bărbați chipeși: Tom Cruise îi trimite flori, iar Lewis Hamilton o invită la masă

Shakira, curtată de doi bărbați chipeși: Tom Cruise îi trimite flori, iar Lewis Hamilton o invită la masă

Atrăgătoarea Shakira este singură și disponibilă în Miami, iar bărbații celebri au auzit acest zvon și-i dau, deja, târcoale.

Shakira, alături de Tom Cruise, la Miami

Despărțită cu surle și trâmbițe de fotbalistul spaniol Gerard Pique și mutată cu cei doi copii ai lor la Miami, vedeta columbiană a început, deja, să atragă atenția starurilor masculine. Cel mai recent, vedeta în vârstă de 46 de ani a fost zărită la masă cu starul Formula 1 Lewis Hamilton, în popularul restaurant Cipriani din Miami.

Ieșirea a avut loc după Marele Premiu de Formula 1 care a avut loc la Miami, Florida - cursă la care a fost spectator și superstarul Tom Cruise. Ei bine, într-un clip postat pe Twitter, Shakira este văzută intrând în restaurant și apropiindu-se de masa campionului britanic Lewis Hamilton.

Videoclipul scurt pare s-o arate pe cântăreața columbiană condusă către masa lui Lewis, în vârstă de 38 de ani. În acel moment, Hamilton privește în sus spre ea și zâmbește în timp ce artista în salută și se alătură grupului pentru cină.

Chiar dacă videoclipul cu pricina a pus în mișcare morișca zvonurilor, este posibil ca pilotul de F1 și cântăreața să fie doar prieteni. Informația despre acest posibil flirt vine după ce cântăreața în vârstă de 46 de ani a fost văzută, duminica trecută, foarte apropiată de Tom Cruise la Marele Premiu de la Miami.

Ei bine, se zvonește că superstarul Tom Cruise este, la rândul lui, foarte interesat romantic de Shakira, după ce vedetele s-au întâlnit la Miami.

Tom i-a acordat toată atenția Shakirei, weekendul trecut

O sursă a declarat pentru publicația Page Six că actorul în vârstă de 60 de ani „este extrem de interesat să dezvolte o relație” cu artista columbiană în vârstă de 46 de ani, deoarece „există chimie” între cei doi.

La rândul ei, vedeta care s-a despărțit cu scandal de fotbalistul spaniol Gerard Piqué este de părere că Tom este un tip de treabă, chipeș și talentat. Mai mult, se zvonește că superstarul de la Hollywood i-ar fi trimis flori frumoasei latino-americance, după ce s-au intersectat la evenimentul auto din Florida. Acolo, cei doi au fost văzuți discutând lângă grila de start a cursei și, mai târziu, într-o tribună privată.

Shakira și-a anunțat despărțirea de fotbalistul spaniol Gerard Pique în luna mai a anului trecut, după 11 ani împreună. Dată afară de familia Pique din casa ei din Barcelona, luna trecută, Shakira a hotărât să se mute înapoi la Miami, alături de cei doi fii ai ei, Milan și Sasha.

Tom Cruise a fost pe prima pagină a ziarelor în acest weekend, după ce a fost desemnat câștigător la categoria cea mai bună interpretare într-un film pentru rolul din Top Gun: Maverick, la MTV Movie Awards. De asemenea, starul a avut o apariție filmată și la concertul de după încoronarea Regelui Charles, în care Tom l-a felicitat pe suveranul Angliei în ziua lui cea mare.

Cruise și-a înregistrat mesajul, într-un mod tipic lui, din cabina propriului său avion, pe care îl pilota în timp ce vorbea la cameră, spunându-i Regelui Charles: „De la pilot la pilot, Majestate, poți fi oricând tovarășul meu de zbor”.

Foto: Profimedia, Getty Images

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”