Shakira, primele reacții după divorțul de Pique. ”E un coșmar din care sper să mă trezesc”

Shakira, primele reacții după divorțul de Pique. ”E un coșmar din care sper să mă trezesc”

La mai bine de trei luni și jumătate de la momentul anunțului divorțului de Gerard Pique, Shakira a vorbit în premieră despre despărțirea de fotbalistul Barcelonei și a recunoscut că ultima perioadă a constituit ”cea mai neagră perioadă din viața” sa.

Pique și Shakira au avut o relație de 12 ani. Foto Arhivă Adevărul

Sunt paparazzi în fața casei mele tot timpul. Nu am unde să mă ascund împreună cu copiii mei. Putem sta doar în casă și asta îi afectează. Probabil că este cea mai neagră perioadă din viața mea.

Uneori simt că e ca într-un coșmar din care mă voi trezi la un moment dat. Trebuie să aștept ca această rană din pieptul meu să se vindece. Vom vedea ce se va întâmpla”, a spus Shakira, citată de Marca.

Urmează să lanseze un album

Cântăreața a anunțat că se vindecă prin muzică și că urmează să lanseze un album. ”Muzica mi-a salvat viața. Au fost zile când doar prin muzică m-am putut ridica. Am un album încheiat pe care urmează să-l lansez și sunt foarte entuziasmată. Abia aștept să împărtășesc melodiile cu oamenii care așteaptă albumul”, a anunțat Shakira.

Shakira a decis să divorțeze de Gerard Pique după ce fotbalistul Barcelonei a avut o aventură cu Clara Chia Marti, care a devenit între timp noua parteneră a acestuia. Clara a fost surprinsă, alături de o prietenă, recent pe străzile din Barcelona, dar nu a vrut să răspundă întrebărilor puse de o jurnalistă iberică, scrie Digi Sport.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro