Shhaideh, la DNA: Am fost informată că pot recuza un expert

Shhaideh, la DNA: Am fost informată că pot recuza un expert

Vicepremierul Sevil Shhaideh a declarat, miercuri, la ieșirea de la DNA, că a fost chemată de procurori pentru a i se transmite că are posibilitatea de a recuza un expert.

"În acest moment am fost convocată cu alte persoane din acest dosar. Ni s-a adus la cunoștință posibilitatea de a recuza un expert. Această decizie o voi lua împreună cu avocata. Termenul este până mâine și astea au fost toate aspectele procedurale", a precizat Shhaideh.

Întrebată când va da declarație în dosar, Shhaideh a răspuns: "Când o să am posibilitatea să studiez tot dosarul. Dosarul de abia a fost predat. O să am și eu posibilitatea, ca toată lumea, să studiez acest dosar".

Tot miercuri, la DNA a venit și fostul președinte al Consiliului Județean Teleorman Adrian Gâdea.

Întrebat de jurnaliști, la ieșirea din instituție, dacă este importantă expertiza din dosar, Gâdea a arătat că nu el stabilește acest lucru.

"Nu sunt eu cel care pot stabili dacă este importantă. Sunt organele de urmărire penală care dispun toate actele procedurale în această speță", a precizat Adrian Gâdea.

AGERPRES/(A — autor: Mihai Stoica, editor: Florin Marin, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...