Și ăsta a fost pilos?/„Tatăl meu avea o funcție politică destul de importantă”

Și ăsta a fost pilos?/„Tatăl meu avea o funcție politică destul de importantă”

Multă lume își aduce aminte de perioada dificilă din timpul comunismului, cozile imense și lipsa multor produse care azi sunt la ordinea zilei. Nu este însă și cazul celebrului designer Cătălin Botezatu, care a fost un caz ceva mai special datorită funcției deținute la acea vreme de tatăl său.

Cătălin Botezatu se poate considera un norocos, provenind dintr-o familie care s-a bucurat de o situație materială bună în perioada comunismului. Acesta a mărturisit că nu se poate plânge de lipsuri și consideră copilăria sa „printre cele mai frumoase perioade ale vieții”.

„Eu am provenit dintr-o familie foarte ok, cu bani. Tatăl meu avea o funcție politică destul de importantă, așa că nu pot să spun că m-a afectat în vreun fel perioada comunismului. Nu pot să spun că mi-a lipsit ceva. Surorile mamei mele s-au ocupat de educația mea, educația muzicală. La 4 ani eu puteam să recunosc orice bucată simfonică“, a povestit Cătălin Botezatu pentru  fanatik.ro.

Tatăl său deținea o funcție importantă

Familia Botezatu nu a dus multe lipsuri în acea perioadă, datorită funcției foarte importante din politică deținută la acea vreme de tatăl său. Cătălin Botezatu a mărturisit chiar că deținea atunci două mașini străine foarte scumpe.

„Eu nu pot să spun că am avut lipsuri. La noi în debara erau baxuri de Pepsi, aveam cutii întregi cu banane, cutii cu ciocolată chinezească, țigări. Nu mi-a lipsit nimic. Îmi petreceam weekend-urile la Poiana Brașov, iar mai apoi am lucrat ca model, aveam plecări în afara țării. Cred că alături de Hagi, eram printre puținele persoane din țară care avea mașină străină. Aveam un Opel Manta și un Ford Capri, erau mașini sport”, a mai spus Botezatu.

Nici ulterior acestuia nu i-a fost extrem de dificil pentru că meseria de manechin i-a oferit o mulțime de oportunități. Cea mai importantă menționată de Cătălin Botezatu a fost aceea de a putea pleca din țară și de a cunoaște mulți oameni importanți.

„Modellingul în vremea comunismului era foarte fain, dar munceam foarte mult. (…) Am avut șansa să cunosc toți președinții de stat care au vizitat România, pentru că ori de câte ori aveau o vizită, familia Ceaușescu, în programul pe care îl aveau, le includeau și o prezentare de modă”, a mai spus designerul.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Șeful Armatei Ucrainei se dă cocoș: Putem distruge şapte tancuri ruseşti în 36 de secunde

2 Un colier uman?

3 O polițistă s-a împușcat în cap, în wc-ul unei gări din Mehedinți

4 De citit ce spune generalul Wesley K. Clark...

5 VIDEO Macron, cu ochii pe Rareș Bogdan după cererea sa privind România