Și dracu' arată mai bine! Femeia care a făcut 50 de operații estetice pentru a arăta ca Angelina Jolie, arestată în Iran

Și dracu' arată mai bine! Femeia care a făcut 50 de operații estetice pentru a arăta ca Angelina Jolie, arestată în Iran

Sahar Tabar, modelul de pe Instagram care și-a făcut numeroase operații estetice pentru a arăta ca actrița americană Angelina Jolie, a fost arestată în Iran. Ea este acuzată de blasfemie și instigare la violență, potrivit BBC.

Star pe Instagram, Sahar Tabar a devenit faimoasă după ce pe internet a apărut o fotografie cu ea în care apare mai mult desfigurată. Chiar dacă zvonurile spun că ar fi suferit 50 de operații estetice, multe dintre pozele cu ea de pe rețele de socializare sunt editate.

Sahar este supranumită versiunea "zombie" a Angelinei Jolie. Cu obrajii neobișnuiți, un zâmbet mare și un nas scos parcă din desenele animate, Sahar a provocat mari dezbateri în lumea chirurgilor plasticieni. Dar după reacțiile din mediul online, copia Angelinei Jolie a declarat că mare parte din felul cum arată de datorează machiajului, nu operațiilor. Astfel, femeia și-a creat un fel de imagine artistică, spune ea.

Autoritățile au luat măsuri împotriva ei după ce au primit mai multe plângeri de la alți cetățeni. Sahar este acuzată de blasfemie, instigare la violență, achiziționare de proprietăți ilegal, încălcarea "dress code-ului" specific țării și instigarea la corupție. Numeroși influenceri și bloggeri au fost arestați în ultima perioadă de autoritățile iraniene. Pe lângă arestare, femeii i-a fost șters și contul de Instagram.




Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...