Și ticălos, și analfabet! Florin Iordache: ”Nu ne este rușine cu Viorica Dăncilă. Iohannis dorește decât o dezbatere cu cei pe care-i selectează dumnealui”

Și ticălos, și analfabet! Florin Iordache: ”Nu ne este rușine cu Viorica Dăncilă. Iohannis dorește decât o dezbatere cu cei pe care-i selectează dumnealui”

Deputatul PSD Florin Iordache, fostul președinte al Comisiei parlamentare speciale care a modificat legile justiției și Codurile penale în avantajul lui Liviu Dragnea, a declarat vineri la RFI că Partidului Social Democrat nu îi este rușine cu Viorica Dăncilă și l-a acuzat pe președintele Iohannis că ”dorește decât o dezbatere (sic!) cu cei pe care-i selectează dumnealui”, scrie G4Media .

”Nu ne este rușine cu Viorica Dăncilă, este președinta PSD și o să vedeți în turul doi ce figură frumoasă va face. Câștigăm alegerile, bineînțeles. Gândesc normal și pozitiv, raportându-mă la ceea ce au făcut și unul și altul. Dacă după cinci ani de zile, marea realizare a lui Klaus Iohannis este că a reușit să aibă o conferință de o oră, după atâtea vacanțe, după atâtea blocaje pe care le-a avut, ne așteaptă în turul doi o victorie a Vioricăi Dăncilă”, a declarat Florin Iordache la RFI.

”Prestația lui Klaus Iohannis este jalnică. Este prima conferință de presă care a durat o oră, cinci ani de zile i-au trebuit să aibă o conferință de o oră, mare realizare! Este prima conferință. Doi: și-a pregătit-o cu foarte mult timp înainte, n-o să-l mai vedeți foarte curând, dorește decât o dezbatere cu cei pe care-i selectează dumnealui. Îi e frică să aibă o dezbatere cu Dăncilă. De ce îi e frică de Dăncilă?”, a mai spus fostul ministru al Justiției, autor al OUG 13.

Ascultă intervenția lui Florin Iordache pe rfi.ro

Europarlamentarul Claudiu Manda, șeful organizației PSD Dolj, a spus că partidul nu poate câștiga alegerile prezidențiale cu o proastă, afirmație care a deranjat-o pe Viorica Dăncilă.

”Să spuneți că nu puteți să câștigați alegerile prezidențiale cu o proastă, nu vă face cinste. La europarlamentare ați avut alte interese”, i-a reproșat Dăncilă lui Manda în ședința CEX de marți.

De asemenea, tot marți, primarul PSD al Bacăului, Cosmin Necula, a fost exclus din partid pentru că a zis că social-democrații se fac de râs cu Viorica Dăncilă.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria