Și Tomac confirmă blatul PSD-USR de la votarea lui Iordache și Dircă la șefia Consiliului Legislativ

Și Tomac confirmă blatul PSD-USR de la votarea lui Iordache și Dircă la șefia Consiliului Legislativ

Președintele PMP, Eugen Tomac, afirmă, la fel ca Ludovic Orban, că USR a făcut o înțelegere cu PSD la voturile date pentru conducerea Consiliului Legislativ. ”Au mai fost asemenea negocieri în Parlament”, susține Tomac.

Ce scrie Tomac pe Facebook:

”Să spunem lucrurilor pe nume. Votul pentru Iordache de la PSD și Dircă de la USR a fost dat sigur de către parlamentarii celor două partide. Este dreptul lor să voteze cum doresc în Parlament, dar să o facă asumat!

La fel s-a întâmplat și în această vară, când Bădălau a fost votat cu ambele mâini pentru funcția de vicepreședinte al Curții de Conturi, dar nimeni nu a recunoscut, prevalându-se de secretul votului.

În cazul votului de ieri, e clar că a fost o înțelegere politică. Noi îl votăm pe al vostru, voi - pe al nostru. Candidatul Zegrean nu a fost votat nici măcar de toți parlamentarii PNL, grav și, mai ales, umilitor pentru distinsul constituționalist.

Singurii parlamentari care nu au participat la mascarada de ieri au fost colegii mei din PMP. La fel ca la votul pentru Bădălau, noi am fost singurii care am votat împotrivă. Asta se poate verifica în procesul verbal. Numărul celor care au votat împotrivă este exact numărul parlamentarilor PMP prezenți în sală.

La sfârșitul zilei de ieri, la Consiliul Legislativ au plecat prin vot Florin Iordache de la PSD și George Dircă de la USR. Aceasta este poza zilei, oricât ar încerca unii și alții să o justifice altfel.

Nu mă miră că USR a făcut înțelegere cu PSD, au mai fost asemenea negocieri în Parlament. Urât este când te urci pe statuia moralității și nu mai știi să cobori.”


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...