Sibiu: 12.000 de locuitori ai orașului Cisnădie și ai localității Tocile, fără apă pentru o zi

Sibiu: 12.000 de locuitori ai orașului Cisnădie și ai localității Tocile, fără apă pentru o zi

Cei 12.000 de locuitori ai orașului Cisnădie și ai localității învecinate, Tocile, au rămas fără apă marți dimineața, pentru 24 de ore, din cauza unei avarii la aducțiunea Sadu - Cisnădie, a anunțat societatea care alimentează cu apă zona.

"SC 'Apă Canal' SA Sibiu anunță că în urma unei avarii apărute la aducțiunea DN600 care alimentează Uzina de Apă Cisnădie, furnizarea apei este întreruptă în întreg orașul Cisnădie, precum și în localitatea Tocile. Echipele de intervenție ale Apă Canal se află la fața locului pentru a remedia defecțiunea. Se estimează că furnizarea apei va fi reluată în dimineața zilei de 6 ianuarie", se arată într-un comunicat remis AGERPRES.

Locuitorii din Cisnădie și Tocile se pot aproviziona cu apă menajeră de la două autospeciale ale SC Apă Canal SA, care sunt deja pe strada Stejarului și pe strada Florilor din Cisnădie.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Ce se întâmplă în China?

3 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

4 VIDEO Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990

5 „Era imposibil de dresat” / Posibilul vicepreședinte al lui Donald Trump recunoaște că și-a ucis câinele