Sibiu: Accident cu patru răniți, dintre care o fetiță de 2 ani

Sibiu: Accident cu patru răniți, dintre care o fetiță de 2 ani

Patru persoane au fost rănite, duminică seară, în urma unui accident rutier provocat de un taximetrist care a intrat pe sens interzis, în mașina sa fiind o femeie și fiica ei de numai 2 ani și 3 luni, a anunțat IPJ Sibiu. Fetița și mama au fost transportate la două spitale din Sibiu. Din mașina care circula regulamentar au mai fost transportate la spital alte două persoane, o femeie și un bărbat.

Fetița este internată și în curs de investigare la Spitalul de Pediatrie, în timp ce mama sa, în vârstă de 40 de ani, a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Sibiu. Medicii susțin că starea copilului este stabilă, urmând să fie internată la Chirurgie.

"Este vorba de o fetiță de 2 ani și 3 luni, care momentan se află în Serviciul de Primiri Urgențe. A avut două plăgi în regiunea craniană care au fost suturate, momentan este stabilă, este în curs de investigații și probabil că va fi internată pe Secția de Chirurgie", a declarat, pentru AGERPRES, dr. Ioana Mătăcuță, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Pediatrie din Sibiu.

Deocamdată nu se cunoaște exact starea celor trei adulți răniți, printre care mama fetiței. Reprezentanții IPJ Sibiu susțin că cei trei adulți răniți erau conștienți când au fost preluați de la locul accidentului.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...