Sibiu: Alte două persoane rănite în accidentul produs pe DN 7 au murit la spital

Sibiu: Alte două persoane rănite în accidentul produs pe DN 7 au murit la spital

Alte două persoane rănite în accidentul produs vineri seară pe DN 7, în judeţul Sibiu, după ce două maşini s-au ciocnit frontal, au murit la spital, ceilalţi patru răniţi fiind în stare gravă.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sibiu, Elena Welter, a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX, că alte două persoane rănite în accidentul produs pe DN 7, în localitatea Lazaret, au decedat la spital.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 50 de ani din judeţul Vâlcea, care se afla în maşina care a provocat accidentul, şi o tânără de 18 ani din judeţul Alba, pasageră în maşina lovită.

Celelalte patru persoane rănite în accident, cu vâste cuprinse între 20 şi 45 de ani, sunt în stare gravă, fiind internate la Spitalul Judeţean Sibiu.

Accidentul a avut loc, vineri, seară, pe DN 7, în localitatea Lazaret, judeţul Sibiu, după ce două maşini s-au ciocnit frontal.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Dilema Danei Budeanu / „Dacă tu nu i-o sugi, cine i-o suge?”

2 Ea este românca rămasă goală în fața lui Mussolini, și și-a recuperat banii în 1931 punând pistolul pe masa bancherilor

3 Cineva din Europa de Est a dat 136 de milioane $ pe un apartament de lux din Dubai care nici măcar n-a fost construit

4 VIDEO Detalii tulburătoare despre crima căreia i-a căzut victimă tânăra de 23 de ani din București, însărcinată în 4 luni

5 VIDEO Pe Miss Venezuela 2023 o cheamă Ileana!