Sibiu: Ambasadorul Kevin Hamilton a inaugurat prima grădiniţă canadiană din sud-estul Europei

Sibiu: Ambasadorul Kevin Hamilton a inaugurat prima grădiniţă canadiană din sud-estul Europei

Ambasadorul Canadei la Bucureşti, Kevin Hamilton, a inaugurat luni, la Sibiu, prima grădiniţă canadiană din sud-estul Europei, unde sunt înscrişi 32 de copii, potrivit unui comunicat de presă remis AGERPRES.

"Sibiul este un judeţ în care îţi doreşti să te stabileşti şi să îţi creşti copiii. Sunteţi binecuvântaţi din punct de vedere geografic, iar oamenii sunt minunaţi aici. Observatorii Canadei prezenţi la summitul Consiliului Uniunii Europene organizat la Sibiu au fost foarte încântaţi de oraş. Cred că este momentul ca noi, ambasada, să profităm de imaginea bună pe care o are Sibiul în faţa canadienilor şi să încurajăm companiile să vină şi să investească aici", a declarat ambasadorul Kevin Hamilton, într-o întâlnire avută cu prefectul sibian, Maria Minea.

Prefectul judeţului Sibiu, Maria Minea, consideră că această grădiniţă va atrage investitori canadieni în zonă.

"Grădiniţa canadiană va completa oferta educaţională foarte generoasă a Sibiului. Este un prim pas foarte important, care va atrage investitorii canadieni. Avem forţă de muncă foarte bine pregătită, calificată în diverse domenii, avem tineri cu rezultate excelente. Mă bucur că v-aţi îndreptat atenţia spre judeţul nostru şi vă mărturisesc că acest lucru nu mă surprinde, pentru că judeţul Sibiu este o veritabilă perlă a României. Putem construi parteneriate solide şi profitabile pentru ambele ţări, în domenii diverse: industrie, agricultură, turism, servicii", a subliniat Maria Minea. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Fugarul Rizea prezintă una dintre schemele prin care s-a devalizat România

2 Ce șanse mai sunt să fie amânate alegerile parlamentare din 6 decembrie / De ce a aruncat președintele pisica pe…

3 Trendul din sondaje: PNL începe să scadă, PSD, staționar / USR PLUS e pe creștere, Pro România se scufundă

4 Cine este „Barosanul”? România, într-un document al unei jurnaliste de investigații legat de afacerile dubioas…

5 Mulțumită, Firea anunță că 3,3 milioane lei dați de UE pentru batrânii din cămine sunt gestionați de Iftene, u…