Sibiu: Aproape o mie de protestatari în cele două municipii s-au strâns la miting

Sibiu: Aproape o mie de protestatari în cele două municipii s-au strâns la miting

Aproape o mie de protestatari s-au strâns deja la mitingurile din municipiile Sibiu și Mediaș, potrivit unor surse oficiale.

*LIVE UPDATE Protest București: Coloana de manifestanți a ajuns la Palatul Parlamentului (FOTO/VIDEO)

În Piața Mare din centrul municipiului Sibiu, sunt câteva sute manifestanți, majoritatea cu steaguri și pancarte. O parte dintre cei prezenți sunt însoțiți de copii.

Printre mesajele de pe pancarte: "Studenții se ridică, ordonanța pică", Vă dau suta înapoi, numai să scăpăm de voi", Je suis mitingău".

Mulți dintre sibienii din centrul municipiului speră să fie ultima seară de protest.

Marșul de protest din Sibiu urmează să aibă loc pe principalele bulevarde, până la ora 23,00. Acest miting este autorizat de Primărie.

Peste 20.000 de sibieni au protestat vineri seară în cele două municipii din județ, peste 18.000 fiind prezenți la marșul din Sibiu și alte două mii la Mediaș, potrivit unor surse oficiale.

AGERPRES/(A — autor: Isabela Paulescu, editor: Florin Marin, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...