Sibiu: Câteva mii de oameni protestează în Piața Mare

Sibiu: Câteva mii de oameni protestează în Piața Mare

Câteva mii de oameni erau strânși joi seara, în jurul orei 18,30, în Piața Mare din municipiul Sibiu, locul de unde se va mărșălui pe principalele bulevarde din oraș, refăcându-se traseul de la Revoluția din 1989.

Majoritatea celor prezenți au pancarte cu lozinci anti-PSD și cer demisia Guvernului.

Protestele vor continua în fiecare seară, în municipiul Sibiu, până pe 15 februarie, potrivit avizului dat joi, se arată într-un comunicat de presă remis AGERPRES.

"Comisia de avizare a cererilor de organizare a adunărilor publice din Municipiul Sibiu a analizat si avizat favorabil cererea formulata de către o persoană fizică cu privire la organizarea unui marș și protest împotriva ordonatelor privind grațierea și modificarea Codului Penal. Adunarea publică a fost aprobată să se desfășoare în perioada 02.02. — 15.02.2017, între orele 17 — 23, pe următorul traseu: Piața Mare-B-dul Nicolae Bălcescu ( Farmacia 24)—Hotel Continental Forum — Str. Andrei Șaguna până la Prefectură — întoarcere pe str. Andrei Șaguna — Piața Unirii — Calea Dumbrăvii — B-dul Mihai Viteazu — str. Rahovei — Str. Semaforului — str. Ștefan cel Mare — str. Bâlea — str. Hermann Oberth — str. Constituției — str. G-ral Magheru — str. Avram Iancu — Piața Mare", potrivit Primăriei Municipiului Sibiu.

Miercuri seara, peste 20.000 de oameni au protestat în municipiul Sibiu , fiind un număr record de la Revoluția din 1989, până în prezent.

AGERPRES / (A, AS — Isabela Paulescu, editor: Marius Frățilă, editor online: Simona Aruștei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 Așa o fi?

4 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

5 Sondaj Avangarde / Firea a început să recupereze teren... Piedone, în cădere liberă