Sibiu: Câteva sute de persoane, la un marș de protest împotriva modificării legilor justiției

Sibiu: Câteva sute de persoane, la un marș de protest împotriva modificării legilor justiției

Câteva sute de persoane au participat, joi seara, în centrul Sibiului, la un marș de protest față de modificarea legilor justiției.

Protestatarii s-au adunat după ora 20,00 în fața magazinului Dumbrava iar ulterior au plecat în coloană pe traseul autorizat pentru marș, pe calea Dumbrăvii și bulevardul Mihai Viteazul.

Marșul a durat aproximativ o jumătate de oră iar în jurul orei 21,00 protestatarii au plecat spre casă.

Participanții la miting au fluturat steaguri tricolore, au cântat la vuvuzele și o tobă, ei scandând pe traseu mai multe lozinci, cum ar fi "PSD, ciuma roșie", "PSD, infractori, nu vă vrem conducători", "Afară, afară cu PSD din țară", "Parlament de hoți și de mafioți", "România, trezește-te", "Hoții, hoții".

Organizatorii acțiunii de protest de joi seara au menționat că au obținut autorizație pentru astfel de marșuri de protest și pentru zilele de 8, 9 și 10 decembrie, pe același traseu.

AGERPRES / (AS — autor: Marius Frățilă, editor: Antonia Niță, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Dăncilă îl îngroapă definitiv pe Geoană, care a mințit cu nesimțire despre cum a ajuns el la NATO!

2 VIDEO Imagini spectaculoase de pe frontul din Ucraina, cu un atac rar de manual la nivel de batalion, al rușilor, oprit de ucraineni

3 Polițistul local Bucur Cezar Mihail s-a declarat femeie

4 VIDEO Lovitură cruntă încasată de Rusia în Crimeea! / Canal neoficial al aviației ruse: „Exact așa cum am spus că va fi. Veșnica pomenire…”

5 Un articol care dă fiori despre Siria, țara care a ajuns să supraviețuiască economic din fabricarea unui drog...