Sibiu: Câteva sute de persoane, la un marș de protest împotriva modificării legilor justiției

Sibiu: Câteva sute de persoane, la un marș de protest împotriva modificării legilor justiției

Câteva sute de persoane au participat, joi seara, în centrul Sibiului, la un marș de protest față de modificarea legilor justiției.

Protestatarii s-au adunat după ora 20,00 în fața magazinului Dumbrava iar ulterior au plecat în coloană pe traseul autorizat pentru marș, pe calea Dumbrăvii și bulevardul Mihai Viteazul.

Marșul a durat aproximativ o jumătate de oră iar în jurul orei 21,00 protestatarii au plecat spre casă.

Participanții la miting au fluturat steaguri tricolore, au cântat la vuvuzele și o tobă, ei scandând pe traseu mai multe lozinci, cum ar fi "PSD, ciuma roșie", "PSD, infractori, nu vă vrem conducători", "Afară, afară cu PSD din țară", "Parlament de hoți și de mafioți", "România, trezește-te", "Hoții, hoții".

Organizatorii acțiunii de protest de joi seara au menționat că au obținut autorizație pentru astfel de marșuri de protest și pentru zilele de 8, 9 și 10 decembrie, pe același traseu.

AGERPRES / (AS — autor: Marius Frățilă, editor: Antonia Niță, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu