Sibiu: Caz nou de COVID-19 la Tribunal; un angajat al Judecătoriei acuză simptome ale noului coronavirus

Sibiu: Caz nou de COVID-19 la Tribunal; un angajat al Judecătoriei acuză simptome ale noului coronavirus

Al doilea caz de COVID-19 a fost raportat la Tribunalul din Sibiu, iar la Judecătoria din municipiul reşedinţă un angajat acuză simptome ale noului coronavirus, informează un comunicat de presă remis vineri AGERPRES.

"Joi, un angajat al Tribunalului Sibiu ce nu se afla în activitate începând din data de 23 octombrie ne-a comunicat că a fost confirmat pozitiv la testul pentru COVID-19 în urma prezentării la unitatea medicală în vederea testării. Din primele verificări, nu s-a identificat o legătură între cele două cazuri, contacţii direcţi ai noului caz declarat fiind membrii familiei. Totodată, în cursul zilei de vineri, un angajat al Tribunalului Sibiu şi un angajat al Judecătoriei Sibiu au acuzat simptome de infectare, fiind anunţaţi reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Sibiu", se precizează în comunicatul Tribunalului Sibiu.

Clădirea în care funcţionează atât Tribunalul, cât şi Judecătoria Sibiu este igienizată.

"Proceduri de dezinfecţie şi igienizare generală au fost deja efectuate în toate spaţiile ocupate de instanţă. Conducerea Tribunalului Sibiu urmăreşte să asigure desfăşurarea în bune condiţii a activităţii administrativ judiciare a instanţei şi colaborează îndeaproape cu reprezentanţii DSP Sibiu urmând toate măsurile recomandate, astfel, pentru siguranţa colegilor şi a publicului nostru, în perioada imediat următoare întreg personalul instanţelor urmează să fie testat. Rezultatele vor fi aduse la cunoştinţa publicului. Activitatea instanţelor se desfăşoară în continuare în condiţii normale", se mai arată în comunicatul de presă. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

4 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

5 Foarte interesante amănunte...