Sibiu: Directorul Spitalului de Pneumoftiziologie, infectat cu SARS-CoV-2

Sibiu: Directorul Spitalului de Pneumoftiziologie, infectat cu SARS-CoV-2

Directorul Spitalului de Pneumoftiziologie din Sibiu, fostul prefect Cristian Roman, a anunţat, marţi, că este infectat cu virusul SARS-CoV-2.

"Dragi prieteni, de mai bine de o jumătate de an, în calitate de manager al unui spital suport Covid, am făcut tot posibilul ca împreună cu echipa pe care o coordonez la Spitalul de Pneumoftiziologie Sibiu să ajutăm cât mai mulţi pacienţi infectaţi cu virusul SARS-CoV-2. Începând de astăzi, trec de cealaltă parte a baricadei, fiind eu însumi în postura de pacient Covid. Să ne ajute Dumnezeu să depăşim cu bine această perioadă dificilă", a scris Cristian Roman, pe pagina personală de Facebook.

Spitalul Pneumoftiziologie are 60 de locuri pentru pacienţii COVID-19, toate fiind în prezent ocupate.

Judeţul Sibiu rămâne pe primul loc în România cu cea mai mare rată de infectare, de 9 la mia de locuitori, iar în municipiul Sibiu, care se află în a doua zi de când a intrat în vigoare carantina, rata a crescut la 13,63 la mia de locuitori, a informat Prefectura. AGERPRES / (AS - autor: Isabela Paulescu, editor: Marius Frăţilă, editor online: Gabriela Badea) 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Șeful Armatei Ucrainei se dă cocoș: Putem distruge şapte tancuri ruseşti în 36 de secunde

2 Un colier uman?

3 O polițistă s-a împușcat în cap, în wc-ul unei gări din Mehedinți

4 De citit ce spune generalul Wesley K. Clark...

5 VIDEO Macron, cu ochii pe Rareș Bogdan după cererea sa privind România