Sibiu: Fata căutată de poliţişti după ce ar fi dispărut de acasă anunţă, pe Facebook, că 'dorea să facă like-uri'

Sibiu: Fata căutată de poliţişti după ce ar fi dispărut de acasă anunţă, pe Facebook, că 'dorea să facă like-uri'

O fată de 18 ani din Tălmaciu, căutată de trei zile de poliţişti, după ce părinţii au anunţat că a dispărut de acasă, a scris, pe pagina ei de Facebook, că "dorea să facă like-uri".

"Voiam să fac like-uri şi urmăritori", i-a răspuns fata, pe contul ei de socializare, unui băiat care a scris că dispariţia ei este "o alarmă falsă".

Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter, a explicat luni, pentru AGERPRES, că, "din punctul nostru de vedere, încă este dispărută, motiv pentru care căutarea ei continuă".

Conform sursei citate, poliţiştii au văzut ce a postat, pe Facebook, fata dată dispărută.

Tânăra ar fi plecat de acasă pe 7 februarie, potrivit părinţilor care au cerut ajutorul poliţiştilor.

"Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu efectuează verificări în vederea depistării unei tinere de 18 ani din Tălmaciu care a plecat (...) voluntar de la domiciliu. La data de 7 februarie, Măcău Andreea - Loredana, în vârstă de 18 ani, domiciliată în Tălmaciu, a plecat voluntar de la domiciliul său din Tălmaciu, iar până în prezent nu a mai revenit", au anunţat, sâmbătă, reprezentanţii IPJ Sibiu. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina