Sibiu: Focar de COVID-19 la un centru pentru vârstnici din Şelimbăr; 56 de persoane infectate, 5 decese

Sibiu: Focar de COVID-19 la un centru pentru vârstnici din Şelimbăr; 56 de persoane infectate, 5 decese

Prefectura Sibiu a anunţat miercuri că a fost identificat un focar de infecţie cu noul coronavirus la un centru pentru vârstnici din comuna Şelimbăr, unde 56 de persoane sunt infectate, din care 41 de beneficiari şi 15 angajaţi, iar cinci bătrâni au decedat.

"Vă informăm că în cadrul unui Centru de îngrijire a persoanelor vârstnice din Şelimbăr, unde DSP Sibiu a identificat un focar de infecţie, conform raportării de astăzi, 7 octombrie a.c. un număr de 41 de beneficiari şi 15 angajaţi au fost testaţi pozitiv. În acest moment un număr de 15 beneficiari sunt spitalizaţi, iar 21 sunt izolaţi în cadrul centrului. În ceea ce priveşte personalul, 9 persoane sunt spitalizare, iar 6 sunt izolate la domiciliu. Până la acest moment au decedat 5 beneficiari confirmaţi pozitiv", potrivit Prefecturii Sibiu.

Un alt focar de infecţie cu noul coronavirus este şi la căminul pentru vârstnici din oraşul Sălişte, unde s-au îmbolnăvit 32 de persoane, 31 de beneficiari şi un angajat. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…