Sibiu: Italianul internat la Spitalul Judeţean nu are coronavirus

Sibiu: Italianul internat la Spitalul Judeţean nu are coronavirus

Cetăţeanul italian internat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, la Secţia Infecţioase, nu are coronavirus, potrivit rezultatelor analizelor făcute la Timişoara, a anunţat marţi seara, printr-un comunicat, spitalul sibian.

"Vă informăm că rezultatul analizelor de laborator efectuate la Timişoara pentru determinarea virusului 2019-nCoV (coronavirus), la cetăţeanul italian internat în cadrul Secţiei Clinice Boli Infecţioase a SCJU Sibiu este negativ. Bărbatul va rămâne internat în această noapte în cadrul secţiei, urmând ca mâine să fie, cel mai probabil, externat", se arată în comunicatul spitalului sibian.

Un italian de 30 de ani a fost transportat luni de la Aeroportul Internaţional din Sibiu, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, de către o ambulanţă SMURD, cu o targă specială, izolată, după ce acesta a avut febră 37,2 şi a declarat că el vine din Veneţia, prin Viena, la Sibiu.

Avionul în care se afla italianul era o cursă Viena - Sibiu. Nicio persoană din acel avion nu a mai fost dusă la spital sau în carantină. AGERPRES / (AS - autor: Isabela Paulescu, editor: Marius Frăţilă, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...