Sibiu: O femeie a anunţat Poliţia după patru ani că i-a dispărut fratele

O sibiancă a anunţat Poliţia după patru ani că i-a dispărut fratele, care a plecat de acasă în 2015 şi nu s-a mai întors, potrivit unui comunicat de presă remis joi AGERPRES de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu.

"Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu caută un bărbat în vârstă de 49 de ani care a plecat voluntar de la domiciliul său din municipiul Sibiu, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea bărbatului sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112. La data de 25.09.2019, o sibiancă a sesizat în scris faptul că fratele ei, Tantan George Iuliu, în toamna anului 2015 a plecat voluntar de la domiciliul său din municipiul Sibiu, într-o direcţie necunoscută, fără a mai reveni", se arată în comunicat.

 

Sursa foto: IPJ Sibiu

Potrivit sursei citate, Tantan George Iuliu are 49 de ani şi următoarele semnalmente: înălţime 180 cm, greutate 70 kg, constituţie atletică, faţa ovală, păr blond, scurt, ochi verzi, ten alb. Nu prezintă semne particulare. Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acest bărbat sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul de urgenţă 112. AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 După ce citiți acest text să nu uitați că Institutul Cantacuzino a fost îngropat de Ponta

2 FOTO / VIDEO Priviți unde și-a izolat Pentagonul echipele de comandă pentru a monitoriza pandemia

3 Ministrul Sănătăţii, mesaj dur: „Au venit de frică, dar bravează, au fugit de moarte, dar pot aduce moartea”. …

4 VIDEO „Da, te poți infecta din aer, în anumite condiții. Masca: obligatorie. Trei scenarii pentru sfârșitul cr…

5 Tablou cu viruși punând la cale un nou atac asupra României

recomandări

Te ia DNA: Gabriel Oprea

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Imagini din toată lumea de la eclipsa / superluna de aseară