Sibiu: O femeie a anunţat Poliţia după patru ani că i-a dispărut fratele

Sibiu: O femeie a anunţat Poliţia după patru ani că i-a dispărut fratele

O sibiancă a anunţat Poliţia după patru ani că i-a dispărut fratele, care a plecat de acasă în 2015 şi nu s-a mai întors, potrivit unui comunicat de presă remis joi AGERPRES de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu.

"Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu caută un bărbat în vârstă de 49 de ani care a plecat voluntar de la domiciliul său din municipiul Sibiu, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea bărbatului sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112. La data de 25.09.2019, o sibiancă a sesizat în scris faptul că fratele ei, Tantan George Iuliu, în toamna anului 2015 a plecat voluntar de la domiciliul său din municipiul Sibiu, într-o direcţie necunoscută, fără a mai reveni", se arată în comunicat.

 

Sursa foto: IPJ Sibiu

Potrivit sursei citate, Tantan George Iuliu are 49 de ani şi următoarele semnalmente: înălţime 180 cm, greutate 70 kg, constituţie atletică, faţa ovală, păr blond, scurt, ochi verzi, ten alb. Nu prezintă semne particulare. Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acest bărbat sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul de urgenţă 112. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Documente secrete despre Olaf Scholz, noul cancelar al Germaniei

2 „Bula va exploda” / Avertismentul legendarului investitor Jeremy Grantham

3 VIDEO Jenante imagini! / Loredana, dezmăț la restaurant cu „morcovul” italian

4 Ce spune un șofer STB, sub protecția anonimatului, despre greva care a paralizat orașul, despre presiunile sin…

5 Generalii PSD înainte de ședința CSAT...