Sibiu: O persoană a decedat și alte patru au fost rănite, într-un accident rutier lângă Cornățel

Sibiu: O persoană a decedat și alte patru au fost rănite, într-un accident rutier lângă Cornățel

O persoană a decedat și alte patru au fost rănite, într-un accident rutier care a avut loc în cursul nopții de luni spre marți, lângă localitatea Cornățel, pe drumul județean care leagă orașul Sibiu de Agnita, a anunțat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Sibiu, Elena Welter.

Potrivit sursei citate, un tânăr de 23 de ani, fără permis de conducere, a pătruns cu autoturismul pe contrasens și a intrat într-o altă mașină, care s-a răsturnat.

Tânărul și doi pasageri din mașina sa au fugit de la locul accidentului, fiind prinși ulterior de polițiști. Un al treilea pasager din mașina acestuia a decedat în urma impactului.

În mașina răsturnată se aflau patru persoane, toate fiind rănite ușor. Printre răniți se numără și un pasager de 13 ani.

Tânărul de 23 de ani este cercetat penal pentru ucidere din culpă, vătămare din culpă și părăsirea locului accidentului, potrivit Elenei Welter.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 Cifre care par ireale, dar sunt adevărate. Cum o fi să ai peste 2 milioane de euro în 45 de conturi, ca șef de secție la Sf. Pantelimon?