Sibiu: Peste 300 de persoane au protestat împotriva modificărilor legilor Justiţiei

Sibiu: Peste 300 de persoane au protestat împotriva modificărilor legilor Justiţiei

Peste 300 de persoane au protestat, duminică seara, în centrul oraşului Sibiu, împotriva modificărilor legilor Justiţiei, în cadrul unei manifestaţii autorizate.

Manifestanţii s-au reunit în Piaţa Mare din centrul istoric al Sibiului, de unde au pornit în coloană spre principalele bulevarde din municipiu, scandând împotriva PSD-ului.

Organizatorul acţiunii de la Sibiu, Doru Apostol, a anunţat că şi miercuri seara va avea loc un nou protest autorizat, în Piaţa Mare, de la ora 18,00.

La protestul "#rezist" din Sibiu s-au alăturat şi cei de la manifestaţia "#văvedem", care are loc zilnic, în faţa sediului PSD, sub formă de flashmob, la care oamenii participă cu coli de hârtie pe care scriu lozinci. AGERPRES/(A - autor: Isabela Paulescu, editor: Oana Popescu, editor online: Daniel Juncu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Noi imagini cu ce-au lăsat americanii în Afganistan...

2 VIDEO Stupoare în Rusia! / Cum arată un convoi militar rusesc cu lansatoare Katiușa din anii `40 și camioane din anii `30

3 VIDEO Imagini ca de la răscoala din 1907 în Franța...

4 Un fost șef în CIA explică de ce Moldova ar trebui să se unească cu România

5 „Cine este bărbatul care împingea căruciorul băiatului meu?” / Scrisoarea de adio lăsată de tatăl criminal înainte să-și ucidă fiul