Sibiu: Romii au rămas doar cu regele, după ce împăratul lor nu s-a mai întors din SUA

Autoproclamatul rege al romilor de pretutindeni, Dorin Cioabă, anunţă că îşi va continua şi în acest an proiectele pentru comunitatea sa, cu atât mai mult cu cât autointitulatul împărat Iulian al II-lea s-a întors, după încoronare, în SUA, de unde nu a mai revenit acasă, la Sibiu.

Dorin Cioabă spune despre despre Iulian al II-lea că "a venit, a stat un pic şi a plecat."

Iulian al II-lea a fost încoronat în ianuarie 2017 la Sibiu, chiar în timpul ceremonialului de înmormântare a tatălui său, Iulian I. Atunci Iulian al II-lea declara că va avea o misiune grea, dar că şi-a propus să contribuie prin acţiunile sale, la dispariţia urii dintre romi şi români.

Întors din SUA după 30 de ani, pentru a prelua coroana şi titlul de la tatăl său, Iulian Rădulescu al II-lea a promis la încoronarea din 2017 că se va întoarce în România, pentru a putea conduce mai bine etnia.

"Este foarte greu, după 30 de ani să te întorci înapoi, (...) dar problemele romilor mă fac să mă întorc în ţară ca să pot să conduc mai departe această etnie", a explicat anul trecut Iulian al II-lea.

Împăratul Iulian al II-lea a spus la venirea sa în România pentru încoronare că el se ocupă cu afaceri cu camioane în SUA.

Dorin Cioabă a fost pastorul care o oficiat slujba de înmormântare a fostului împărat Iulian şi cel care a participat la încoronarea lui Iulian al II-lea. Anul 2017 a însemnat pentru familia autointitulatului rege Cioabă şi probleme cu legea. Dorin Cioabă a fost sub control judiciar, într-un dosar de evaziune fiscală şi spălarea banilor. Regele Cioabă a precizat joi, pentru AGERPRES, că nu mai are probleme juridice.

În 2018, Dorin Cioabă doreşte să ajungă la ONU, în calitate de reprezentant al comunităţii rome.

"Vreau să plec în America, în februarie. Suntem chemaţi de la Naţiunile Unite, organizaţia pe care o conduc eu a fost primită în cadrul ONU cu statut de observator", a menţionat Dorin Cioabă.

Autointitulatul rege al romilor de pretutindeni a luat meditaţii la limba engleză, timp de doi ani de zile, cu speranţa că într-o zi îl va întâlni pe preşedintele SUA, Donald Trump, căruia i-a trimis o scrisoare în care îi spunea că se oferă să ajute la construcţia zidului de pe graniţa cu Mexicul. AGERPRES/(A-autor: Isabela Paulescu, editor: Karina Olteanu, editor online: Simona Aruştei)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Schimbare de trend în sondajele din București! Scade brusc procentul indecișilor!

2 Autostrada Sibiu-Pitești: A fost scos la licitație primul tronson peste Carpați. Pe secțiunea Cornetu -Tigveni…

3 „Era împreună cu Mihaela Rădulescu la sediul PD. A dat-o Berceanu afară din curte” / Prima amintire a lui Băsesc…

4 Document-BOMBĂ! Avocatul general al CJUE arată că înființarea Secției Speciale PSD încalcă legislația UE!

5 Semne de panică la panarame! Cocina TV dezgroapă declarații pro-Firea și anti-Nicușor Dan făcute în 2016 de Mi…