Sibiu: Săptămâna trecută au fost cele mai multe cazuri de gripă din ultimii cinci ani

Sibiu: Săptămâna trecută au fost cele mai multe cazuri de gripă din ultimii cinci ani

În ultima săptămână în judeţul Sibiu s-au înregistrat 211 cazuri de gripă, număr record de pacienţi cu această infecţie respiratorie în ultimiii cinci ani, a anunţat, miercuri, şeful Compartimentului de Supraveghere a Bolilor din Direcţia de Sănătate Publică (DSP), Georgeta Marga.

"Cele 211 cazuri care au fost raportate de întregul sistem sanitar din judeţul Sibiu, în săptămâna patru, care s-a încheiat duminica trecută, acele 211 cazuri sunt cele mai multe raportate într-o săptămână în ultimii cinci ani", a declarat epidemiologul DSP Sibiu, Georgeta Marga, într-o conferinţă de presă.

În judeţul Sibiu, în acest an, un pacient a murit de gripă, fiind vorba de un bărbat de 43 de ani, care a decedat în spital. AGERPRES / (AS - autor: Isabela Paulescu, editor: Marius Frăţilă, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...