Sibiu: Situaţie fără precedent pe Valea Oltului, unde au căzut copacii din cauza zăpezii

Sibiu: Situaţie fără precedent pe Valea Oltului, unde au căzut copacii din cauza zăpezii

Zeci de copaci au căzut luni, pe DN7 - Valea Oltului, în ultimele 24 de ore din cauza ninsorilor abundente, această situaţie fiind una fără precedent în ultimii ani, potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Sibiu.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter, a precizat, luni, pentru AGERPRES, că, în ultimii ani, nu s-au înregistrat atât de mulţi arbori căzuţi pe DN7 într-o singură zi.

Pentru înlăturarea arborilor de pe şosea au fost mobilizaţi drumarii şi pompierii din Sibiu.

Traficul rutier a fost întrerupt pentru 10-15 minute de mai multe ori, în ultimele 24 de ore, pentru a elibera carosabilul, de copacii doborâţi de zăpadă.

Numai în cursul nopţii de duminică spre luni, pe DN7 au căzut 12 copaci. Două maşini, dintre care un automobil şi un autotren, au fost avariate luni, de arborii căzuţi pe Valea Oltului, fără să fie nicio persoană rănită, potrivit IPJ Sibiu. AGERPRES/(A,AS-autor: Isabela Paulescu, editor: Diana Dumitru, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Foarte interesante amănunte... / Să stați pe aproape, că urmează evenimente în PSD...

2 Altă manipulare s-a fâsâit / Vlad Voiculescu, pus oficial sub urmărire penală de DNA pentru abuz în serviciu și complicitate la abuz în serviciu cu cons…

3 Rareș Bogdan, text care ar trebui să dea de gândit...

4 Ca să vedeți cum suntem manipulați! / Polonia a dat undă verde pentru construirea în țară a 24 reactoare modulare mici

5 Ea este fosta soție austriacă a milionarului ucis din Sibiu, căreia i-a luat numele