Sibiu: Şoferul autocarului din accidentul de pe DN 7, transportat la spital cu fractură deschisă la membrele inferioare

Sibiu: Şoferul autocarului din accidentul de pe DN 7, transportat la spital cu fractură deschisă la membrele inferioare

Şoferul autocarului implicat în accidentul care a avut loc, marţi, pe DN 7, între Tălmaciu şi Boiţa, a fost descarcerat de echipajul de pompieri şi a fost transportat la UPU Sibiu cu fractură deschisă membre inferioare, a informat ISU Sibiu.

Sursa citată a precizat că bărbatul are aproximativ 40 ani şi este conştient.

De asemenea, dintre cele patru persoane care au primit îngrijiri medicale, trei au fost transportate la UPU Sibiu cu autospeciala de transport victime multiple, prezentând diverse traumatisme.

ISU Sibiu a mai precizat că un număr de 41 de persoane din autocarul implicat in accident au fost evaluate şi nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Acestea au fost preluate de alt autocar, continuându-şi drumul.

Potrivit IPJ Sibiu, primele cercetări arată că şoferul unui ansamblu TIR condus spre Sibiu, pe DN 7, pe fondul vitezei neadaptate în curba la dreapta, a derapat, a pătruns pe contrasens, unde capul tractor a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar spre Vâlcea, iar semiremorca a lovit un autocar.
AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria