Sibiu: Un bărbat a înjunghiat două femei și un taximetrist

Sibiu: Un bărbat a înjunghiat două femei și un taximetrist

Un vâlcean a înjunghiat duminică seară în municipiul Sibiu trei persoane, două femei și un taximetrist, fără un motiv anume, fiind posibil ca agresorul să aibă probleme psihice, potrivit Inspectoratului de Poliție Județean.

Din primele cercetări, se pare că autorul faptei este un om al străzii.

"Un om al străzii, de 47 de ani, din județul Vâlcea, a înjunghiat superficial la prima vedere, două femei și un bărbat. Pare să aibă probleme psihice. Se fac cercetări și, după diagnostic, se va face încadrarea faptei", a declarat Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Prima dată, agresorul a înjunghiat o femeie care aștepta într-o stație de autobuz din Sibiu, după care s-a urcat într-un taxi și l-a înjunghiat pe șofer. După ce a coborât din taxi, a mai înjunghiat o altă sibiancă.

Victimele au fost transportate la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu, unde au primit îngrijiri medicale, dar nu au avut nevoie de internare.

"La Unitatea de Primiri Urgente au fost aduse doua paciente de aproximativ 20 și 28 de ani. Acestea au fost investigate de către personalul medical și diagnosticate cu plagă înjunghiată în regiunea toracică posterioară, fără penetrare pulmonară. Pacientele sunt stabile hemodinamic, starea lor nu este gravă și nu este nevoie de internare, astfel că acestea vor pleca cu recomandări", se arată într-un comunicat al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /