Sicriul cu trupul neînsuflețit al actriței Stela Popescu a fost adus la Teatrul de Revistă "Constantin Tănase"

Sicriul cu trupul neînsuflețit al actriței Stela Popescu a fost adus la Teatrul de Revistă "Constantin Tănase"

Sicriul cu trupul neînsuflețit al actriței Stela Popescu a fost depus, vineri, la Sala Savoy a Teatrului de Revistă "Constantin Tănase".

Aproximativ 100 de persoane care au cunoscut-o pe marea actriță de pe scenă sau din fața micilor ecrane, dar și actori, printre care Mitică Popescu, Alexandru Arșinel, Vasile Muraru, președintele UCIN, Laurențiu Damian, s-au aflat în fața teatrului și au aplaudat.

În foaierul Teatrului de Revistă "Constantin Tănase" s-au depus deja mai multe coroane de flori.

"Simt că este o pierdere pentru teatrul românesc. Eu am cunoscut-o doar pe scenă, am ascultat piese de teatru la radio, am văzut-o la televizor", a afirmat Adrian Stănescu, un tânăr de 30 de ani, care a așteptat, încă de la ora 10,00, să-i aducă un ultim omagiu actriței.

"A fost o actriță unică, căreia i-am admirat forța de viață. Este o pierdere uriașă pentru lumea artistică", a spus și Veronica Mihai.

Actrița Stela Popescu , în vârstă de 81 de ani, a fost găsită decedată joi, la locuința sa din Capitală. Moartea artistei a fost cauzată de un accident vascular cerebral hemoragic sever, incompatibil cu viața, a informat Institutul Național de Medicină Legală "Mina Minovici" București.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...