Simbolurile secrete de pe corpul Elenei Udrea

Simbolurile secrete de pe corpul Elenei Udrea

Toată lumea a văzut deja celebrele poze cu Elena Udrea, la plajă, fostul ministru purtând un costum de baie verde-neon, care "'ţipa" de la distanţă. La o atentă privire observăm însă şi câteva talismane care au însoţit ţinuta: un medalion cu steaua lui David, mai multe brăţări-mătănii şi un tatuaj de suflet, în dreptul inimii.

La 47 de ani, mamă a unei fetiţe de aproape 3 ani, Elena Udrea a rămas simbolul sex appeal-ului din politica românească. Reuşeşte să electrizeze atmosfera oriunde s-ar afla, cu atât mai mult pe Liroral, unde face paradă şi cu formele voluptuoase, şi cu ţinute extravagante. Costum de baie fosforescent, purtat sub o rochie-plasă, a fost de efect, după cum lesne se observă din imaginile surprinse de fotoreporterii Click!. Dar, pe lângă bustul generos, se pot observa şi câteva simboluri pe trupul Elenei Udrea. Iată ce semnifică fiecare dintre ele!

Tatuaj în dreptul inimii, dedicat fiicei ei

Născută în Costa Rica pe 20 septembrie 2018, Eva Maria i-a schimbat complet viaţa Elenei Udrea, care a ţinut să îşi scrie şi pe piele iubirea pentru fiica ei. Pe Litoral, fosta blondă de la Cotroceni şi-a lăsat la vedere inscripţia de pe piept, în limba spaniolă, o declaraţie de iubire pentru fetiţa sa: “Eva Maria, amor de mi vida” (n.r. Eva Maria, iubirea vieţii mele).

Citeşte articolul complet pe click.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria