Simbolurile secrete de pe corpul Elenei Udrea

Simbolurile secrete de pe corpul Elenei Udrea

Toată lumea a văzut deja celebrele poze cu Elena Udrea, la plajă, fostul ministru purtând un costum de baie verde-neon, care "'ţipa" de la distanţă. La o atentă privire observăm însă şi câteva talismane care au însoţit ţinuta: un medalion cu steaua lui David, mai multe brăţări-mătănii şi un tatuaj de suflet, în dreptul inimii.

La 47 de ani, mamă a unei fetiţe de aproape 3 ani, Elena Udrea a rămas simbolul sex appeal-ului din politica românească. Reuşeşte să electrizeze atmosfera oriunde s-ar afla, cu atât mai mult pe Liroral, unde face paradă şi cu formele voluptuoase, şi cu ţinute extravagante. Costum de baie fosforescent, purtat sub o rochie-plasă, a fost de efect, după cum lesne se observă din imaginile surprinse de fotoreporterii Click!.Dar, pe lângă bustul generos, se pot observa şi câteva simboluri pe trupul Elenei Udrea. Iată ce semnifică fiecare dintre ele!

Tatuaj în dreptul inimii, dedicat fiicei ei

Născută în Costa Rica pe 20 septembrie 2018, Eva Maria i-a schimbat complet viaţa Elenei Udrea, care a ţinut să îşi scrie şi pe piele iubirea pentru fiica ei. Pe Litoral, fosta blondă de la Cotroceni şi-a lăsat la vedere inscripţia de pe piept, în limba spaniolă,o declaraţie de iubire pentru fetiţa sa: “Eva Maria, amor de mi vida” (n.r. Eva Maria, iubirea vieţii mele).

Citeşte articolul complet pe click.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Situație explozivă la vârful Armatei Rusiei

2 ULTIMA ORĂ Prima „decapitare” la vârful Armatei Rusiei după „măcelul” din Crimeea!

3 Canalul rus „General SVR: Putin a recunoscut cu ușile închise eșecul din Ucraina. Planul prin care încearcă un „haos controlat”

4 „A fost un semn de respect pentru munca mea” / Româncă din Italia, proprietara unui bar, impresionată de gestul a trei tineri: au intrat noaptea și au b…

5 ULTIMA ORĂ Mândria a egalat prostia! / Rusia amenință că va lovi viitoarea fabrică de drone turcești Bayraktar din Ucraina